Volt valaki úgy, hogy a clostylbegit szedése idején a menzesz alatt is magasan maradt a testhője?
Szia.
Nekem is viszonylag magasan maradt a hőmérsèkletem Én is clostys vagyok. Ez a 3. ilyen stimulálós hónapom. Az elsőben nem mértem a hőmet. A másodikban szépen leesett a ciklus napján, utána volt egy closty mentes hónapom, ahol szintén leesett. Most viszont Tegnap múlt el és még ma reggel is 36,5 volt a hőmérsékletem. Ennél alacsonyabb, 36-36,4 között szokott lenni és csak ovu után megy fel 36,6-37- ig.
1- es vagyok.
Én szerdán megyek a dokimhoz, majd megkérdezem tőle és megírom, mit mondott.
Ti mióta próbálkoztok?
1#
Én 37 vagyok. Első babánk lenne.
Mi 4 éve várjuk, sok"csodaszert" kipróbáltunk már, de mind sikertelen volt.
Szorítok nektek! :-)
Igen. Ez volt az első, amit kipróbáltuk, majd a barátcserje kapszula és most a bükki füvesember babaváró tea csomagja...sajnos semmi nem hozott sikert.
De sokaknak jó a méhpempő. Hogyan fogyasztjátok?
Nálatok mi a probléma?
Nálunk sajnos velem van a baj. TSH-m volt picit magasabb a megengedettnél, progihiány, emelkedett insulin szint, peteérés hiánya, néhány plusz kg. Mindenre gyógyszert szedek már egy ideje.
Nekem már clostys kúra is volt többször, eredménytelenül! De SOHA nem adom fel! :-)
Jó azért néha beszélgetni erről olyan emberrel, aki szintén benne van, mert így erőt tud adni a másiknak!
Szorítok nektek nagyon!:-)
Katica (1#)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!