Bromocrpitint szedem 2 es fel honapja a hajam fele kihullott az orvos meg 2 havi adagot irt fel, mit tegyek?
Mindenképp hasznos, ha hormonokkal az foglalkozik akinek az a szakterülete: endokrinológus.
Én is bromocriptint szedtem, nekem nem volt vele bajom, de tudom hogy van valami másik gyógyszer helyette.
Az utrogestan az progeszteron,semmi köze a prolaktinhoz.
Ha nem bízol az orvosodban keress másikat.
Elvileg a Bromocriptin a legjobb a magas prolaktinra. Nekem 974 a prolaktinom. Most lesz egy hsg vizsgálatom utána remélem nekem is felírja végre a doki...
Neked mennyire magas a prolaktinod?
Viszont ,ha neked ilyen mellékhatásai vannak akkor váltanod kellene. Van egy másik fajta gyógyszer is. Nem tudom a nevét.... De keress egy másik dokit!
Nelem a Premens tablettát ajánlották még ,ha esetleg nem akarsz ilyen gyógyszereket szedni. Nem rossz ,de nekem már nem tudja teljesen helyre rakni a dolgokat.
Szerintem a progeszteron szintel nincs gond. Elvileg.. nem akarok hülyeséget írni 21 és 63 között jó az érték. 21 napi vérvételen. Gondolom neked is az volt. Ez a szint azt jelzi vagy jelezheti ,hogy volt peteérésed. Próbáld ki a Premens tablettát. Az is barátcserjét tartalmaz vény nélkül kapható. Szerintem rajtad segít.
Egyébként ,hogy derűlt ki a magas prolaktin? Babát szeretnétek? Mi egy éve próbálkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!