Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Bromocrpitint szedem 2 es fel...

Bromocrpitint szedem 2 es fel honapja a hajam fele kihullott az orvos meg 2 havi adagot irt fel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Abba akarom hagyni mert 2 honapot szedtem es meg 2 havit felirt az orvos, es azt mondta nem a gyogszertol hullik a hajam hanem a magas prolaktintol na de mem hullott februartol juniusig annyi miota szedem... Februartol van magas prolaktinom kb. Es azt mondta nincsen mas gyogyszer erre a problemara csak ez de ezt nem hiszem el mert itt olvastam mast is pl urogestan es baratcserje stb, van valaknek tanacsa?
2016. szept. 4. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van, keress egy másik orvost. Mondjuk egy jó endokrinológust, aki meghallgatja a problémáid.
2016. szept. 4. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Nogyogyasz irta ezt nekem fel, mindenkeppen valtok mert hulyenek nezett ezzel a hajas dologgal kapcsolatban is
2016. szept. 5. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp hasznos, ha hormonokkal az foglalkozik akinek az a szakterülete: endokrinológus.

Én is bromocriptint szedtem, nekem nem volt vele bajom, de tudom hogy van valami másik gyógyszer helyette.

2016. szept. 5. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Az utrogestan az progeszteron,semmi köze a prolaktinhoz.

Ha nem bízol az orvosodban keress másikat.

2016. szept. 5. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Elvileg a Bromocriptin a legjobb a magas prolaktinra. Nekem 974 a prolaktinom. Most lesz egy hsg vizsgálatom utána remélem nekem is felírja végre a doki...

Neked mennyire magas a prolaktinod?

Viszont ,ha neked ilyen mellékhatásai vannak akkor váltanod kellene. Van egy másik fajta gyógyszer is. Nem tudom a nevét.... De keress egy másik dokit!

Nelem a Premens tablettát ajánlották még ,ha esetleg nem akarsz ilyen gyógyszereket szedni. Nem rossz ,de nekem már nem tudja teljesen helyre rakni a dolgokat.

2016. szept. 5. 16:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazabol azt nem vitatom hogy nem hat csak ennyire durva mellekhataskent nem tudom megeri e... 519 a prolaktinom a legelso lelet szerint viszont az ertekhatar meg 70,8-566,5 szoval abba meg beleesik tul keppen ezt nem ertem akkor miert kapom a gyogszert, a progeszteron szintem viszont 48,0 peteeres utan
2016. szept. 5. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a progeszteron szintel nincs gond. Elvileg.. nem akarok hülyeséget írni 21 és 63 között jó az érték. 21 napi vérvételen. Gondolom neked is az volt. Ez a szint azt jelzi vagy jelezheti ,hogy volt peteérésed. Próbáld ki a Premens tablettát. Az is barátcserjét tartalmaz vény nélkül kapható. Szerintem rajtad segít.

Egyébként ,hogy derűlt ki a magas prolaktin? Babát szeretnétek? Mi egy éve próbálkozunk...

2016. szept. 5. 22:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha babát szeretnél és a prolaktin a felső határ közelében van akkor az rossz. Ugyanis emiatt elmaradhat a peteérés is, mint például nálam. Miután levittük teherbe is tudtam esni.
2016. szept. 6. 13:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Es mi a normalis ertek ebben? Szoval az enyem magasnak szamit valoban akkor. Mi lett neked kedves utolso az alacsony ertek amire levittetek?
2016. szept. 6. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:
214 volt az utolsó amit néztek és utána estem teherbe.
2016. szept. 6. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!