A 18. ciklusnapon 1 db 15 mm-es tüszőt látott az orvos az UH-n. Ebből lehet még ovuláció?
Figyelt kérdés
Rendszertelenek a ciklusaim, az utóbbi 3 hónapban 35,31,35naposak voltak. Eddig nem volt peteérésem, alacsony a progeszteron szintem. Szerintetek ebben a ciklusban reménykedhetek?2016. jún. 14. 13:39
1/6 anonim válasza:
A 18. cn elég későinek tűnik ovuhoz nekem. És nem valami nagy a petesejted sem. De Ha eddig nem volt ovud egyáltalán, akkor ez haladás, és még bármi lehet. Drukkolok!
2/6 A kérdező kommentje:
Ja és 7mm a méhnyálkahártya. Az nem túl vékony ebben az időszakban?
2016. jún. 14. 14:35
3/6 anonim válasza:
Szerintem a 7 mm-es méhnyálkahártya jó teherbeeséshez, ha most lesz az ovulációd még úgy is nő egy keveset, de úgy hallottam min 7 mm-esnek kell lenni beágyazódásnál és még neked nőhet. Szerintem jó lesz az, ha lesz peteérés :)
Nekem sem volt korábban peteérésem, vagy ha volt is nagyona ciklus végén, de kaptam Clostyt és attól rendbe jött.
4/6 A kérdező kommentje:
Voltam a 28.cn vérvételen és 71,9 nmol/L lett a progeszteron szintem :D Akkor ezek szerint volt ovulációm, végre :) A ref.tartomány alapján I.trimeszter szerinti progeszteronom van, de olvastam több helyen, hogy ez nem jelent terhességet. Azért reménykedem :)
2016. jún. 26. 08:11
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Sajnos ma délután volt egy kicsi barnázás.Lehet,hogy mégis meg fog jönni :(
2016. jún. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!