Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhfejlődési rendellenesség;...

Méhfejlődési rendellenesség; Debrecen;Orvos?

Figyelt kérdés
Kedves Anyukák/ Kismamik! Akinek bármilyen méhfejlődési rendellenessége van, hova, kihez járt orvoshoz? Aki kellő képen odafigyelt rá a terhesség alatt emiatt.. Mennyire volt könnyű a terhességetek? Előre is köszönöm a választ!
2016. júl. 9. 13:56
 1/2 Reflexx válasza:

Fontos az olyan orvos, akinek van tapasztalata! én Póka Róbertnél szültem (nagyon pontos és alapos volt) de ő már kevésbé vállal szülést, azért meg lehet próbálni.

Most Jenei Katalinhoz járok, ő is pozitívan áll az ilyen helyzetekhez. És alapos. Nekem uterus duplexem van (dupla méh). Nagyon fontos, hogy ha valahol elutasító választ kapsz, azzal, hogy kicsik az esélyeid, ott kell hagyni azt az orvost, mert, akiknek nincs tapasztalata ilyen kismamákkal, azok a nemlétező tapasztalataikból és az elavult szakkönyvekből adják a tanácsokat tévesen. Én is így jártam, így kb 8 évet elvesztegettem. Ismeretségi körben ilyen problémával élő kismama szült sikeresen. Könnyen teherbe estek és van akinek 3 gyereke van...

2016. júl. 11. 15:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál :) Jó olyat olvasni hogy ilyen rendellenességgel sikeres volt a terhesség :) Sajnos volt egy vetélésem már, emiatt mindenképp olyan orvost szeretnék, aki tudja is hogy mi fán terem ez. Nem csak úgy "hallomásból" nem viszont uterus unicollis bicornis :( Nem egy könnyű eset, de remélem nem lehetetlen!
2016. júl. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!