Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik után esküvőre menni?

Lombik után esküvőre menni?

Figyelt kérdés
Múlt hét szombaton volt a lombikom,most szombaton esküvőre vagyok hivatalos,kérdésem az, lehet bajunk az ottani hangos zenétől? Még talán be sem ágyazódott! :(
2016. aug. 4. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Édes istenem, ugyan mi bajotok lehetne? Még az se biztos hogy terhes vagy, de már körülötted kellene hogy forogjon a világ. ...
2016. aug. 4. 12:38
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem, egy sejcsomót nem zavar a zene. De még egy embriót, sőt egy magzatot se. Én 20 hetesen voltam esküvőn, volt ott 24 hetes kismama is, más ismerős szülés előtt pár héttel volt, szinén másik ő maga volt párhetes kismama. Egyik babának se lett baja. Azért, mert terhes valaki, nem kell magát kilöveti a világűrbe, az élet attól megy tovább. :) Jó, nyilván nem kell pogózni menni Rózsaszín Pitbull koncertre, de a lakodalmas zenétől legrosszabb esetben ízlésficama lesz. ;)
2016. aug. 4. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
*jav.: a menyasszony volt pár hetes kismama. Hát nem pihengélt aznap sokat ő sem.
2016. aug. 4. 12:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mehetsz. Nekem múlt hétfőn volt a beültetésem 3 napos fagyasztott embriókkal, másnap mentem dolgozni, takarítottam, kb mindent ugyanúgy csináltam. Hétvégén a Balatonban fürödtem és ma egy pozit teszteltem :) Holnap lesz hivatalos eredmény. Egyébként jobban szoktam kímélni magam, de ebben most nem nagyon hittem, hogy sikerülhet és már egyáltalán nincs szabin, muszáj voltam dolgozni. Az már biztos, hogy valami elindult, most már azon izgulok, hogyan megy tovább.
2016. aug. 4. 12:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok az első válaszolónak üzenem ha 5 év várakozás után talán lehet babád te is mindent elkövetnél hogy semmi se jöjjön közbe és a széltől is óvnád még akkor is ha talán nincs is ,a flegma válaszod köszönöm nem tudom értékelni,nézz magadba!!
2016. aug. 4. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#4-es vagyok. Arra majd ügyelj, hogy azért próbálj sokat ülni, pihenni és ha lesz templomi rész és hűvös van, nehogy felfázz. Egyébként szerintem kicsit táncolni is lehet. Tulajdonképpen nem ezen múlik, de mivel sosem lehet tudni, az ember mindent megtesz és óvja magát, ez természetes olyanoknál, akik ennyit küzdenek egy gyerekért. A zene viszont nem ártalmas neki.
2016. aug. 4. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja, menj el nyugodtan.
2016. aug. 4. 13:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!! Igyekszem mindent a doki leírása szerint csinálni,és oda figyelni minden apróságra!!! És gratulálok a pozitív teszthez és sok sikert a holnapi naphoz!!!!
2016. aug. 4. 13:23
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Ez mar beteges.
2016. aug. 4. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Én elhiszem h ennyi év után már vágysz rá,de ennyi erővel zarkozz be egy sötét steril szobába a szülésig.én nemtudtam h terhes vagyok és egymás utani napokon röntgenen voltam vedokoppeny nélkul.é s megmaradt a baba,lassan szülök,de h hangos zene ártson annak ami még nem is letezik.
2016. aug. 4. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!