Megőrülök a "nektek is kéne már, mikor jön a baba? " kêrdésektől. Valaki segítene?
En azt nem ertem még hogy miért kérdezi meg valakitől hogy mikor lesz már baba??? Főleg ha években át nincs valakinek gyereke.
Én sohasem kérdeznek rá.
1 dolog azért,mert nem biztos szereti a gyerekeket (attól függetlenül hogy én igen)
2nem akarok illetlen se lenni ha esetleg meddőség állna fent;mert nem biztos hogy ez rám tartozik, és neked viszont ez kellemetlen lehet.
Szuleiddel közéleti családnak kozold...sajnos ez van...és akkor nem fognak kerdezgetni.
Aki viszont nem áll hozzád közel,.mond azt majd eljön annak is az idelye 1x most nem érzed hogy gyermeket szeretnél.
Ennyi... többször megkérdezi akkor mond azt.. nem unod még ezt a kérdést??? Had dontsen már én el hogy mikor akarok babát és mikor nem.
Én nem ajánlom, hogy azt mondd 'nem lehet'. Akkor bombáznak a többi kérdéssel ezzel kapcsolatban. Nincs közük hozzá, és ahhoz sem, hogy kivel mi a gond e téren.
Vagy válaszolj kitérően, vagy kérdezz vissza, hogy mi köze hozzá.
Spermadonortól én sem vállalnék gyereket, inkább örökbefogadnék.
Ha viszont ti azt sem szeretnétek akkor az a ti dolgotok.
Ha kérdezik mondd meg, hogy ez indiszkrét kérdés amire nem fogsz válaszolni senkinek. Ha lesz gyerek majd úgyis megtudják.
- Mikor lesz babátok már?
- Ti milyen pózban és milyen gyakran szeretkeztek? Anált próbáltátok? Mennyit kerestek? A kocsitok hitelből van, vagy félretettetek rá pénzt? Lóg a melled? Léptél már félre?
- Hogy mi? Ezt miért akarod tudni?
- Bocs, azt hittem, hogy indiszkrét kérdéseket teszünk fel egymásnak és én is játszani akartam. De igazad van, hülye játék, hagyjuk is abba.
Nagyon utálom az ilyen kérdéseket. Kb 2 hónapja elvitt a párom egy baráti társaságba ahol az anyukának ikrei és egy egy éves kicsije van. Negyed óra sem telt el, amikor benyogta a kérdést: és ti hogy álltok a babavállalással? Hogy őszintén?? Nagyon rosszul esett a kérdés, mert a párommal csak tavaly jöttünk össze és igaz én vágyom a babára de azt beszéltük meg a párommal, hogy 1,5 -2 év, ugyanis nekem is levelezőn van egy suli meg neki is van még feladata. Szóval a lényeg, hogy nagyon érdemlegeset nem tudtam válaszolni, mert roppant kellemetlen helyzetben éreztem magam. Mindig is utáltam az olyat, amikor direkt úgy kérdezi meg,hogy nekem bezzeg van, de neked nincs. Kb ez volt a kérdés mögött.
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!