Hogy lehet ezt átvészelni ti hogyan csinalnatok? Egyre több baba születik körülöttem es nekem nem lehet.
Ne görcsölj rá a dologra.
Egyrészt gyerek nélkül is teljes értékű ember vagy,aki teljes életet tud élni, másrészt, ha ennyire szeretnétek gyereket, akkor elgondolkodhatnátok az örökbefogadáson.
Én már hamarabb tudom ki lesz terhes mint saját maga esetleg aki mégcsak nem is tervezi. Szóval én már előre "sokkolom"magam és készülök a nagy hírre és nekem nem váratlan meglepetés hanem már egy feldolgozott beketörődmény mondhatni.
illetve jo pár barát és ismerősnő boldogsága után a 101. már nemigen hat meg. Csak azt juttatja eszembe, vajon nálam viszont miért csak áll az élet, és nem halad?és mindig arra lyukadok ki hogy nekem kell megtalálni a feladataimat és az utra lépni.
Szerintem se görcsölj rá. Állj hozzá pozitívabban. Van egy kis történetem Neked, remélem ezzel boldogabb/lelkesebb leszel!
Szóval anyukám tanár volt, egyész nap gyerekek vették körül. Legtöbb tanítványa őt hívta a szülei helyett. Neki is borzalmas érzés lehetett, mivel papíron nem lehet gyereke. De apával sokat próbálkoztak (úr isten ez nagyon idiótán hangzik) és mégis itt vagyok én + kettő testvérem.
Tudom, hogy ez nem velem történt meg, így nem is tudhatom,hogy milyen érzés lehet. Remélem ezzel reményt adtam Neked és másoknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!