Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valakinek sikerült úgy teherbe...

Valakinek sikerült úgy teherbeesnie, hogy a párjának hereviszér volt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 15. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, gyógyszer mellett...
2016. júl. 15. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. A màsodik próbàlkozós hónapban
2016. júl. 15. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen,viszont gyerekkènt műtöttèk. 3.gyerkőcöt várjuk. (Mindegyik baba könnyen sikerült)
2016. júl. 15. 20:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Első válaszoló milyen gyógyszer mellett? 3. válaszoló gratulálok és jó egészséget nektek! :)mi december vége óta próbálkozunk eddig 1spontán vetélés volt áprilisban, most pedig 2hete késik és negatív a teszt, viszont enyhe alhasi szurkálás, néha mellfeszülés és tegnap derékfájás.. Múlt hónapban vizsgáltattam ki magam és a doki szerint teljesen egészséges vagyok..
2016. júl. 15. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
egyébként a páromat nem műtötték még. Kb 2 hónapja volt vizsgálaton munkahely váltás miatt és ott derült ki, de az orvos annyival lerázta, hogy majd ha 1éven belül nem jön össze a baba akkor menjen vissza spermavizsgálatra..
2016. júl. 15. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, kétszer is. Nem műtötték. Igazából csak az első baba után derült ki, lehet az elsőnél még nem is volt. Neki is azt mondta a doki, hogy ha nem jön majd a baba 1 év után, akkor megműtik. Az első 4ik hónapban, a második az elsőben jött össze.
2016. júl. 15. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, bocsi fogamzasgatlóra gondoltam...

Nem okozott semmi gondot a műtét

2016. júl. 16. 06:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk ezidáig nem. 10. hónapja próbálkozunk. Érdemes lenne kivizsgáltatni a párodat, mert ha olyan rossz a spermaképe, mint az én páromnak, akkor nem érdemes várni a csodára egy évet se. Nálunk a 7. próbálkozós hónapban volt az első, a 8. próbálkozós hónapban a második spermavizsgálat. Mindkettő olyan lett, hogy az orvos azt mondta, hogy ha szervi okot nem találnak nála, akkor ebből lombik lesz, mert inszemre se elég, nemhogy spontán, majd elküldte hormonvizsgálatra (tökéletes lett) és UH-ra. UH-n kiderült a kétoldali (2. és 3. stádiumú) visszér. Júniusban már meg is megműtötték. (tényleg meglepően gyorsan időpontot kapott, pedig nem magánrendelésre mentünk hanem simán a klinikára) Az orvos bizakodó, az első kontroll aug.-ban lesz. A seb gyorsan-szépen gyógyul. Minden a régi, sőt... Mellé profertilt szed május óta.

Én azt gondolom, minden sikerülhet ahogy az előttem szólóknak is sikerült, (akiknek egyébként gratulálok) de van olyan helyzet, amikor érdemesebb utána menni a dolgoknak. (nekünk amúgy nem is mondták az egy évet sehol)

Ha a párod spermaképe és a hormonjai jók akkor biztosan menni fog.

25 évesek vagyunk ha ez számít.

2016. júl. 16. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy a férjemnek 4 orvos mondta, hogy hereviszsérve van, műteni akarták. Addig nem jött össze a baba. Az ötödik orvos - ki Németországból jött haza egy rövid időre - mondta, hogy nincsen, rosszul látták. Ezután egy héttel jött össze a baba, aki most már három és fél éves. Tehát a betegségtudat megakadályozta.

De ha már vetélésed volt - ami nagyon szomorú -, akkor tulajdonképpen nem a teherbeeséssel van gond. A vetélés okát tudják?

2016. júl. 19. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!