Proviron hormonkészítmény hatásos lehet ha hereviszér van és nem jön a baba? Háziorvos felírhatja úgy hogy nem volt urológiai kivizsgálás?
Figyelt kérdés
És a párom az a fajta akit nem könnyű orvoshoz "cibálni"2015. jan. 15. 21:10
1/2 anonim válasza:
Most akar gyereket, vagy nem. Ha igen, akkor szedje össze magát, és ne viselkedjen már úgy, mint egy óvodás! A herevisszérre a műtét a megoldás. Egy hormonpótló kezelés ezen nem segít, ugyanis a vénás pangás miatt magasabb a hőmérséklet a herékben, így a spermiumtermelés és az érés károsodik.
Háziorvos meg szerintem nem is írhat fel ilyet, legalábbis szakorvosi javaslat nélkül erősen kétlem...
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz de a stílusod nem igazán értem! A műtétet nem szeretnénk és nincs is fájdalma! Amúgy sem mondhatjuk hogy a műtét után biztosra lesz baba gondolom ezt te is olvastad, és lehet utána pont fájdalma is lesz! Ráadásul az orvosok is általában először valami hormon készítménnyel kezdenek és ha az nem válik be akkor talán a műtét!Ezért érdeklődtem hogy használt-e valaki és mi a tapasztalat!
2015. jan. 16. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!