Leírnátok ki mit tapasztalt a Clostilbegyt szedése
után/közben?
11/33 A kérdező kommentje:
Köszi , hogy válaszoltatok ! :) Meglatjuk mi lesz . :) Addig is leakadok a témáról ,mert már érzem hogy sokat foglalkozok vele . Csakhát a gyógyszer miatt nagyon bizakodó lettem . :) Majd írok jövő hét pénteken , hogy mi a helyzet :) Szorítsatok . :$
12/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Eddig még nem jött meg . Megduzzadt a mellem már 3napja , a hasam nem görcsöl meg nem is fáj hanem olyan fura érzés néha de pár perc . A fejem is megfájdul néha de az is hamar elmúlik . Szerintetek ha veszek 10-es tesztet és megcsinálom ma délelött , az már pontos eredményt kell hogy mutasson ? Vagy várjak holnapig ?
Szia. Mindenképp csinálj tesztet! Nagyon drukkolok! :-)
Én is clostis vagyok...
2016. júl. 23. 06:58
14/33 A kérdező kommentje:
Köszi , de sajnos ma megjött . :( Jöhet a második Clostis hónap . Te hányadiknál tartasz ? És mikortól/mennyit kell szedned ?
Sajnálom...:-(
Új hónap, új remény!
Nekem ez most a 2. Clostis hónapom, fèlidőnél tartok...ciklus 2. napjától szedtem napi 2 szemet. Sajnos a dokim szabin van, így lemaradtam az uh-s követésről, de használok ovutesztet és kérem a hőmérsékletemet is, remélem most sikerül.
Mióta próbálkoztok?
2016. júl. 25. 21:19
16/33 A kérdező kommentje:
Így van , talán a következő hónap lesz az . :) Nekem 5.-naptól kell szednem , napi kettőt . Neked amúgy normálisan megjött utána ? Mert nekem nem . 2 napig tartott , és barna volt , második nap már kevés , de a teszt negatív . Nem értem . Ebben a hónapban van egy éve , hogy próbálkozunk . Ti ?
A gyógyszer mentes ciklusom 35-40 napos, mindig 6 nap.
A clostis hónapban a 32. napon jött meg és ugyan úgy 6 napig tartott. Nálam jól működik,mérem a hőmérsékletem is és ovu tesztelek pár napja. Meg már 5. hete isszuk a bükki füvesember babavàró teacsomagját.
Elvileg ma lesz a peteérésem...
Mi már 4 éve próbálkozunk, de ebből 2,5 évig külföldön volt a párom, ritkán volt itthon. Most, hogy haza költözött fogtunk bele komolyabban.
Nagyon bizakodóak vagyunk. :-)
A lényeg, hogy bízni kell és nem szabad feladni SOHA!
Meg egy jó orvost találni.
2016. júl. 26. 09:31
18/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem rövidítette le :s Nemtudom ez baj -e . Az a gond , hogy elmennék másik orvoshoz , de holnap kell kezdenem a gyógyszert , és addig nem tud senki fogadni . :( Amugy nekem 7 napig szokott tartani , most csak 3 volt . Próbáltam utánna járni , másnak is volt-e ilyen , de nem jöttem rá . Minden esetre csináltam ma is tesztet , meg holnap is fogok , hátha , meg ugye nem lenne jó rászedni a gyógyszert ha esetleg mégis sikerült. Ki kellett volna mutatnia már szerintem , de azért így nyugodtabban veszem be . :) Drukkolok Neked , majd mindenképp írd meg , mi a helyzet ! :) Remélem mindkettőnknek sikerül már . :)
Még jó, hogy sikeresek leszünk! :-)
Ha teljesen hómező a teszted, nyugodtan szedd be a clostit.
Majd írj, hogy alakulsz...:)
Szorítok!
2016. júl. 26. 11:38
20/33 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom , Teis írj majd ! :) Énis szorítok Neked . ! :)
Kapcsolódó kérdések: