Clostilbegyt ki mikor?
Figyelt kérdés
Aki szedte hanyadik cn-tól.Milyen adagolásban?Segített?2016. júl. 6. 20:46
1/3 anonim válasza:
3.-tól 9. ciklusnapig (azt hiszem, régen volt már :D) 2x1, reggel-este. segített :)
34hkm
2/3 anonim válasza:
Szia.
Én most vagyok túl egy clostis hónapon.
Ciklus 2. napjától napi 2x1 szem, sajnos a doki szabadságolása miatt lemaradtam a peteérés uh-val történő megfigyeléséről, de egy héttel később az uh-n a doki szépen megvastagodott méh nyálkahártyát látott(16,5mm), amire azt mondta nagyon biztató, biztos, hogy volt peteérésem.
Mivel 35-40 naposak a ciklusaim, ezért a jövőhét végéig tuti nem tesztelek, akkorra nem várom.
Nagyon bizakodunk, hogy sikerült ez a hónap....
3/3 anonim válasza:
A ciklus hosszától is függő, hogy melyik naptól kell elkezdeni. Én a harmadiktól szedtem öt napig, nekem elsőre napi 1-et írt az orvos. Általában csak a második hónaptól szokták emelni 2x1-re. A túlstimulálás cisztákat is okozhat. Nekem az első hónap nem segített. Voltak érett tüszők, csak a terhesség nem jött össze. Most egy hónap szünetet ajánlott a doki a clostit illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!