Leírnátok ki mit tapasztalt a Clostilbegyt szedése után/közben?
Szia.
Én is clostis vagyok. Túl egy sikertelen hónapon,holnap kezdem el szedni a második adagot 2x1 szem.
Nálam nem okozott semmi tünetet,35-40 naposak a sima ciklusaim a clostival 33 napra jött meg. Most elkezdtem a reggeli hőmérőzést is mellé, mert a dokim pont szabin lesz,mikor a peteérést kellene követni.
Mióta próbálkoztok? Neked lesz uh-s követés?
Első baba 3.clostis hónapban.
Második baba 3clostis hónap után a 4.szünetes hónapban.
3.baba még várat magára.4hónap closti,3hónap szünet után most ismét clostit szedtem,tüszőrepedés után most kapok utrot is.
Amikor van peteérésem closti mellett akkor azt megérzem rendesen.Szinte terhes tüneteket produkálok.Most csak a 11 napon tudott megnézni uhn mert szabin van.DE volt 1 13mmes tüszőcském 😍 elviekben hétvégén ovu.Hőmérőzök,figyelem a méhszájam,a nyákot,hogy ovu után kezdhessem az utrot.
Amikor szedem abban az 5 napban hőhullámaim is szoktak lenni.
Hali.
1. hónap 2*1szem ciklus 1. napjától. Első nap fejfájás, utána ezen a téren minden okés volt (lehet simán a mensitől volt a migrén).
Hasam szurkált, és hőhullámaim voltak durván. Pé. 15. napra 3 nagy pete. Majd időre megjött.
2. hónap, 3*1szem ciklus 2. napjától. Iszonyatos hüvelyszárazság, hőhullámok, hasfeszülés. 15.nap repesztő. mindkét petefészekben 2-2 érett pete. Majd időre megjött.
Ezután kiderült, hogy a páromnak van valami prosztata fertőzése így felfüggesztette a dokim a clostyzást amíg nem jön rendbe.
Azt azóta sem értem, hogy miért nem úgy kellett szednem ahogy a tájékoztatóban volt, 5. naptól) de már nem is érdekel, mert ezután két hónappal összejött.
Az hozzátartozik a sztorihoz, hogy nekem nem, nem volt, hanem kicsit későn volt a pé-m. (28 napos ciklusban a 17. napon)
hat ja.. belegondolsz hogy ha 7 napod van meg a nemvartig akkor meg a ciklusodban a progeszteron szinted a csúcsán van ami okozza a magasabb hot. nekem altalaban mensi előtt négy nappal szokott elkezdeni lemenni a hom szep fokozatosan es mielott megjön mar 2-4 tizeddel alacsonyabb mint a pé utan 5-7 nappal, de meg magasabb mint a pé előtt. nekem a mensi alatt tér vissza a 36,3-36,2 körülre. ennek a humeresnek akkor lenne értelme ha csináltad vna folyamatosan es lenne jópár honapod mar amihez hasonlitod. Max ha hnap es a kov napokban mered es nem le megy a nemvart előtt kb. 4 nappal akkor jok az eselyeid, de nem biztos az sem. (ennek a negy napnak is van valami biologiai magyarázata de mar nem emlékszem mi, bocsi)
nekem ez igy nagyjából bevált de volt olyan ciklusom is ahol fenn maradt sot feljebb ment es megis megjott. sargatestje válogatja. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!