Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méheltávolított nőnek van...

Méheltávolított nőnek van esélye vér szerinti gyerekre?

Figyelt kérdés
ha jól tudom a méh kivételével a petefészket nem feltétlenül távolítják el, tehát a petesejt tovább termelődik... tudom, hogy a béranya fogadást MO.-n törvény tiltja, de evvel a módszerrel lehetséges lenne hogy természetes gyermeke szülessen a nőnek úgy, hogy ő nemtudja kihordani?
2016. júl. 3. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Aha. Mert enne semmi nem lehet selejtes. Nyilván tökéletes genetikaval rendelkezik, azért volt szükség a meheltavolitasra is.
2016. júl. 3. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

ez ukrán,de indiában sokkal olcsóbb

[link]

2016. júl. 3. 21:39
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Na valamelyik anyatigris lepontozott, mert odaírtam h drága pffff..
2016. júl. 3. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Jah, nyilván a méhnyakrák hajlamot azt feltétlenül tovább kell örökíteni, olyan tökéletes a genetikája. Mindenki más meg selejtes. Jelige: pénz nem számít.

Barom.

2016. júl. 3. 21:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Talán nem kellene úgy kommentelni, hogy foggalmatok sincs a probléma hátteréről... a méheltávolítás egy baleset következménye volt és nem, nem mondom hogy én vagy akárki tökéletes, de a saját családfám kórelőzményeivel tisztában vagyok, de egy béranya akit soha nem ismertem ezelőtt eltitkolhat fontos részleteket a biztos pénz reményében... dehát magyar szokás, aki nem ért egyet a nép véleményével azt le kell hurrogni! Igenis fontos, hogy vérszerinti gyerek legyen! anya nem attól lesz valaki, hogy megszül egy gyereket, sokan itt esnek tévedésbe!
2016. júl. 3. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
27%

Tehát először felteszed a kérdést, mintha elméleti lenne "ha jól tudom...." , aztán benyogod, hogy "a meheltavolitas baleset következménye ". Aha.

Amúgy meg az pláne nem tesz anyává, hogy a petesejtedet megtermekenyitik, ha már itt tartunk.

2016. júl. 4. 05:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Ukrajna közel van, India meg.. Ott amúgy is borzasztó körülmények között vannak a szerencsétlenek, akik a nyugatiak gyerekeit hordják ki. Én inkább Ukrajnát választanám. Azt hiszem Grúziában is legális. Amerikában is legális, de azt nem fogod tudni megfizetni, nem véletlen választják amerikaiak, angolok, ausztrálok stb. is inkább a nem nyugati országokat.
2016. júl. 4. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom mit vannak a béranyaságon úgy kiakadva. Aki akarja vállalja más gyerekének a kihordását, aki tudja meg megfizetni, mindegy milyen okból. Ennyi erővel akinek spontán dugástól nem jön össze a gyerek annak ne is legyen, mert minek. Minek kezelni a bajokat, minek a lombik, a beültetés stb. nem természetes, ronda modern világ hozadéka, csak annak legyen gyereke, aki magától teherbe esik és magától meg is marad a terhessége mindenféle modern lehetőség igénybevétele nélkül? Ez van, 2016-ot írunk, ott mászkál az emberiség robotja a Marson, bénáknak adják vissza a mozgását mindenféle beültetésekkel és akkor ezen vaskalaposkodunk, hogy akinek nincsen méhe, de petesejtje van, akkor ne vegyen igénybe ilyen lehetőséget, mert öööööö mert ne?
2016. júl. 4. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert relatíve gyermekkereskedelem, utolsó. A két szép szemedert senki nem fogja neked a terhesség és a szülés nehézségét és kockázatát vállalni, plusz kiesni a munkából, vállalni a megbelyegzest, stb
2016. júl. 4. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem gyerekkereskedelem. Méh-bérlés.
2016. júl. 5. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!