Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a lakóhelyemen szerinti...

Ha a lakóhelyemen szerinti kórházban nincs szülészet akkor járhatok már terhesgondozásra is abba a kórházba sztk-s nőgyógyászatra ahol majd szülni fogok?

Figyelt kérdés
Mert legalább ismerem majd az orvost vagy orvosokat és szerintem az itteni nőgyógyász nem is foglalkozna velem rendesen, mert úgyse nála szülők. És elég bunkó is, nagyon sokan inkább magánrendelésre járnak. Persze nem hozzá, de hallottam hogy magánrendelésen ez is kedves. Pfff.
2016. júl. 3. 11:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy egy kis településen lakom, és mindkét város kb. ugyanolyan távolságra van. A kórház ahol szülészet is van a megyeszékhelyen van, sokkal jobb közlekedéssel.
2016. júl. 3. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem járhatsz oda terhesgondozásra is igen. Bár szokták itt írni, hogy a kiskönyvedbe be kell íratni felelős személynek egy ottani dokit, mert hogy nincs szabad kórházválasztás vagy mi.

Én egy ideig nem tudtam dönteni, melyik kórházban szüljek, így mindkettőbe jártam. Sehol sem fizettem érte. :)

Végül a lakóhelyem szerintit választottam, így sima ügy volt, de szerintem nincs akadálya, ha máshová mennél. Max kérdezz rá egy ottani dokinál, hogy mi az útja-módja.

2016. júl. 3. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én városomban van nőgyógyászat, és terhesgondozás, de a kórházban nincs szülészet. Itt nem lehet csak a saját városomban járni sztk-ba, védőnőhöz, és terhesgondozásra. A szülésig csak azokra a vizsgálatokra kell átmenni abba a városba ahol szülészet is van, amikor olyan vizsgálatok vannak amiket itt nem tudnak elvégezni. De hiába van a közelben akár több város is olyan, a területileg illetékes városba fognak irányítani. De szülni viszont nem muszáj ott, pláne ha fogadott orvosod van, aki által egy másik kórházban szülsz.
2016. júl. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!