Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Átverés a Kaáli Intézetben?...

Szsz2002 kérdése:

Átverés a Kaáli Intézetben? Tb vel mentem lombikra. Minden jól kezdödött. Mindent megcsináltunk. Aztán a beültetés után közölték hogy fizetnem kell 195ezer ft-ot.

Figyelt kérdés
Mert nem egészen tb-vel csinálták, mert akkor csak 2018-ban került volna rám a sor. Most akkor hülyének néznek? Miért nem mondták az elején?
2016. jún. 27. 16:56
1 2
 11/12 VeDi84 ***** válasza:
36%

Szia!

Ilyet még nem hallottam! Felháborító! Mi is bp-i Kaáliba lombikozunk. Tényleg úgy működik, ahogy az előttem lévő hozzászólók is mondták (legalábbis nekünk így volt): a dokim csak elég sokára (2015 márciusában 2015 szeptemberre) tudott TB-s időpontot adni, de felhívta a figyelmemet, hogy van egy akciós lehetőség, amivel 2015 júniusában tudunk menni. De ezt mindenképp el kellett volna Neked mondania...

Ha jól emlékszem, a papírokon, amiket ki kell tölteni ET előtt, ott az egyiken épp arról kell nyilatkozni, hogy TB-s vagy más módon veszed igénybe a kezelést. Érdemes lenne arra is ránézni, hogy ott mi szerepel!

Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod? Azért ez nem semmi, hogy már most 2018-ra van csak hely!

Ne hagyd annyiban ezt a dolgot!

2016. jún. 28. 11:24
 12/12 anonim válasza:
0%
Nemtudom erdekesek a hozzaszolasok szamomra. En peldaul felhivtam az internetes honlap altal oket tapolcan mondtak hivjam oket ha megjon a menszeszem hivtam oket most szeptember 7.en es szeptember 30. Ara kaptam idopontot jo mondjuk kivizsgalasokra meg konzultaciora. Lehet h ezek utan kell majd nekunk is tobbet varni. Vagy ti alapbol a vizsgalatokra kaptatok kesobbi idopontokat? (Ja es nem kerdeztek h van e tb vagy sem.)
2016. szept. 11. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!