Lombikosok! Ti mennyit feküdtetek beültetés után?
Nekem tegnap volt fagyi. Fél órát még ott utána hazavezettem 100 km. Most is csak ücsörgök nem fekszek.
Nekem már nem az első. volt hogy feküdtem 1-2 hetet akkor sem sikerült volt hogy óvatosan csináltam a dolgokat nem emeltem stb akkor sem.
Szia! Nekem sem ez az első lombik. Mondjuk nekem mindig újra kellett kezdenem a stimulációt, mert örülünk, ha marad beültetni való...
Azért is tettem fel a kérdést, mert az előzőt én végig feküdtem. Volt is pozitív tesztem, de nem sokáig örülhettünk...
Most beültetés után 2 nappal vagyok. Sokat pihenek, de ha jól esik, akkor sétálgatok a kertben, közeli parkban.
Valahogy azt érzem, nem a fekvésen múlik.
1-es vagyok.
Hát tényleg nem azon.
Novemberi lombik sikeres volt de 6 hetesen sajnos vetélés lett a vége :( De akkor sem feküdtem csak visszább fogtam a tempón. Nekem a dokim nem is javasolja a sok fekvést mert akkor nincs rendes vérkeringése a méhnek és az nem jó. Azt mondta nyugodtan csináljak mindent úgy ahogy eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!