Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nyálkahártya kérdés, tőbbi lent?

Nyálkahártya kérdés, tőbbi lent?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinàl 26 mm es tűszőt làtott de sajna a nyàlkahàrtyàm csak 5 mm er volt,tegnap voltam a 11 ik napom ès 27 naposak a ciklusaim.Szerintetek beágyozodásig vastogothat kellő kèppen?Szedem az E vitamint.
2016. jún. 18. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:

A tüsződnek lassan meg kellene repednie.30mm alatt reped.

A nyh még vastagodhat vmennyit.doki mit mondott?

2016. jún. 18. 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:
A doki mondta hogy szerinte mèg este meg reped(huzzunk bele)már pár honapja szedem az E vitamint,arra számitottam hogy azért vastagabb lessz ez miatt.
2016. jún. 18. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Még vastagszik egy ideig. Én is szedek E vitamint, de nem vettem észre változást. Kipróbáltam a méhpempőt, attól valóban több lett, középidőben már 8,8 mm-es, korábban nekem is 5-6 mm volt.

De valamiért bekavart a méhpempő, mert korábban jött meg a menstruációm, így következő hónapban a peteérésik szedtem aztán a ciklus második felében nem.

2016. jún. 18. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A vörösborról is hallottam, hogy méhnyálkahártya vastagító hatása van. Én esténként megiszok 0,5 - 1 dl
2016. jún. 18. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
A vörösbort kiprobàlom este;)a mèh pempöt a doki is mondta de fogalmam nincs hol lehet be szerezni.Ittam a palástfü teát de 1 idö utàn már nem birtam meginni az ize miatt.
2016. jún. 18. 16:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Ès köszőnöm a válaszokat;)
2016. jún. 18. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Méhpempőt a multivitamin.com oldalról rendelem, de érdemes körülnézni a neten. Elég drága mulatság :(
2016. jún. 18. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Inofolicot próbàld ki mellette meg mehet a napi 400mg E-vitamim ☺
2016. jún. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!