Szerintetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Próbálkozunk a második babával,a nemvárt 5nap késés után megjött(18.dikán) 3napig tartott de még mindig jön ilyen nyálkás véres valami eddig ilyet még nem tapasztaltam mensi után,ez mi lehet?már vézés nincs csak ez a nyálkás valami (bocsi a kifejezésért)ilyen takony szerű

2016. jan. 22. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már,nekem a doki aztmondta hogy tisztul a szervezet.
2016. jan. 22. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély a babára?
2016. jan. 22. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy babás,de ne legyen igazam azt kívánom! Ugyanúgy véreztél? (A nyálkásságot leszámítva)
2016. jan. 22. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem..mensi előtt mindig barnáztam meg nagyon sok volt mikor első nap volt meg,most nem barnáztam és első nap mintha fogyóba lett volna azt hittem el is múlik,második nap volt sok mennyiség,nemtudom hovatenni :/
2016. jan. 22. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy hcg-t és megnyugszol. Addig úgyis piszkálni fog a dolog!
2016. jan. 22. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Holnap akarok legkésőbb hétfőn,volt már egy pozim de a többi negatív és hát megis jött
2016. jan. 22. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
De az rendes pozi volt? Vagy halvany? Es mennyi ido telt el a pozitiv es a legutolso negativ kozott?
2016. jan. 22. 20:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Halvány,de azért látszott h pozi,egy nap aztán másnap megint negatív és másnap megint aztán két nap múlva megjött
2016. jan. 23. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kémiai terhesség?
2016. jan. 25. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!