Dr Zeke Józsefhez megyek konzultációra magánrendelésbe. Sajnos árakat nem kérdeztem és honlapon sem találom. Milyen árakkal dolgozik?
Magánrendelésben milyen vizsgálatokat csinál? Konzultáció, ultrahang,terhesgondozás? Lombikra szeretnénk menni, már túl vagyunk pár inszemináción, korábbi nőgyógyász hozzá irányított.A lombikot a BMC-be szeretenénk csináltatni és a vizsgálatokat is. Szerintetek a további viszgálatokat magán rendelésben fogja megcsinálni vagy simán átirányít az államiba, amiért nem kell fizetni (persze gyógyszereken kívűl)?
Köszönöm a válaszokat
Szia. Én 2014-ben voltam nála, nem tudom azóta hogy változott a tarifája. Akkor 20.000,- volt a konzultáció és 15.000,- a rákszűrés. Mi úgy mentünk hozzá hogy már tudtuk hogy a férjemnél van gond és tutira lombikoznunk kell. Az én vizsgálataim egy részét (pl vérvétel) TB-re csináltatta a János Kórházban, a rákszűrést magánban csinálta, és volt több vizsgálat aminél elmondta hogy lehet TB lehet magán is, pl a méhtükrözésnél elmondta hogy van a HSG ami TB-s de fáj, de csináltathatok nála magánban HyCoSy-t ami nem fáj de kb 50e Ft, de elmondta hogy van egy 3. vizsgálat is ami nem fáj és feleannyiba kerül mint a HyCoSy, szintén magánban csinálják de neki nincs hozzá gépe, így ajánlotta egy kollégáját - természetesen ezt választottam. Szóval ilyen értelemben én nem tartom pénzéhesnek.
A sikeres lombik után a 12. hétig kíséri a terhességet, ha jól emlékszem az is 15.000,- volt, én 2x voltam nála terhesen. Úgy tudom további terhesgondozást, szülést már nem vállal.
Köszönöm a részletes választ, nagyon hasznos volt :)
Nekem már a HyCoSy-t megcsinálták márciusban és rákszürésen is voltam. Vérvételt csináltattam 2 hónapja, részletes hormonvizsgállattal, terheléses vércukorral stb, de meg megtudom csináltatni Medicoveres kártyára, az gyorsabb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!