Segítseket! Túl vagyunk egy inszemen, két sikertelen lombikon a BMCbe Zeke dr-nál. Velem elvileg minden ok. Volt értelme utánna járni?
Szia,
nálunk is ugyanez az "orvoscsapat" (Kopa és Zeke), csak nálunk súlyosabb gondok voltak a férjemnél, azoospermia, vagyis egyetlenegy spermiuma sincs, hereszövetből nyert spermiumokkal lombikoztunk.
Kopánál a legjobb helyen vagytok, ő meg fogja találni hogy mi a gond és segíteni is tud.
Zekét is nagyon jó orvosnak tartom szakmailag, de ha pasigond van akkor a nőnél csak alapszinten vizsgálódik. Nálad miket néztek? Vizsgáltak IR-re, néztek genetikát, immunológiát, ilyesmiket? Szerintem 2 sikertelen lombik után már érdemes lenne ezeknek is utána járni.
Szerintem akkor mindenképp vizsgáltasd ki magad alaposan. Zeke nem fog ujjongani tőle, de azt gondolom most már indokolt, sajnos simán lehet hogy nálad is van más a prolaktin mellett amit rendbe kell szedni.
A lombikoknál egyébként minden rendben volt az osztódással, szépen fejlődtek az embriók mikor visszatették őket?
Szerintem ezeket nem Zekétől kell kérned, hanem keress rá neten és menj el magánúton (ezeket sztem nem is csinálják TB-re) genetikai és immunológiai (alloimmun) kivizsgálásra. A háziorvos meg ad beutalót terheléses inzulinra.
Háát nekünk úgy tűnik sikerült, de még nagyon friss a dolog mert ma voltam hcg-vérvételen, ami nagyon magas lett, ketten vagy hárman vannak odabent... :) Első lombikunk volt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!