Akik (sajnos) elvetéltek, írnátok?
Hány hetesen ment el a baba?
Mi volt a probléma?
Mivel,milyen tünetekkel járt?
A nővérem történetét tudom elmondani.
8 hetesen nem volt szívhang, sima ultrahangos vizsgálaton derült ki. Műtétre volt szükség. Reggel bement, délután már haza is engedték. (Van már egy lánya.)
Szerencsére hamar felépült, mind fizikailag, mind lelkileg. Kb. 4 hónapra rá újra teherbe esett és augusztusra van kiírva.
Úgy tűnt, minden rendben van, egészen a 12. heti genetikai ultrahangig. Akkor már nem volt szívhang. Állítólag cirka két-három hete halhatott meg. Derült égből villámcsapásként ért. Másnap műtöttek.
Az okát nem tudni, a genetikai rendellenesség a legvalószínűbb, vagy valami hormonzavar.
Gyorsan felépültem fizikailag, egy hónap után engedélyt kaptunk az újbóli próbálkozásra, elsőre sikerült is, most vagyok 5 hetes. Természetesen nem vagyok éppenséggel nyugodt... de sok mindent helyreraktam fejben az elmúlt két hónapban. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!