Akik (sajnos) elvetéltek, írnátok?

Figyelt kérdés

Hány hetesen ment el a baba?

Mi volt a probléma?

Mivel,milyen tünetekkel járt?

2016. máj. 23. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem történetét tudom elmondani.

8 hetesen nem volt szívhang, sima ultrahangos vizsgálaton derült ki. Műtétre volt szükség. Reggel bement, délután már haza is engedték. (Van már egy lánya.)

Szerencsére hamar felépült, mind fizikailag, mind lelkileg. Kb. 4 hónapra rá újra teherbe esett és augusztusra van kiírva.

2016. máj. 23. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly történt júniusban.7 hetesen elkezdtem vérezgetni meg kicsit fájdogált a hasam alja.elmentem orvoshoz,utrogestant írt fel,azt mondta nyugodta mehetek dolgozni másnap.mentem is aztán picit jobban véreztem,irány a kórház.azt mondták nincs szívhang,reggel 7re menjek vissza.már a petezsák is kisebb lett,szívhang továbbra se ,úgyhogy aznap műtéttel befejezték a vetélést (missed ab) és estére már otthon voltam
2016. máj. 23. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztusban történt, Mint utólag kiderült 8. héten állhatott meg a szíve, de csak a 12. héten derült ki, mert a 8. héten még voltam dokinál szép szívhang minden oké, majd pár nappal rá állhatott meg mert nem sokat nőtt ezután. Nem volt jele, utrogestant szedtem mert barnázással indult az egész, nem görcsölt különösen a hasam. Nagyon megviselt műteni kellett. Majd műtét után 5 hónappal újra terhes lettem, és most vagyok 24 hetes.
2016. máj. 23. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy tűnt, minden rendben van, egészen a 12. heti genetikai ultrahangig. Akkor már nem volt szívhang. Állítólag cirka két-három hete halhatott meg. Derült égből villámcsapásként ért. Másnap műtöttek.

Az okát nem tudni, a genetikai rendellenesség a legvalószínűbb, vagy valami hormonzavar.

Gyorsan felépültem fizikailag, egy hónap után engedélyt kaptunk az újbóli próbálkozásra, elsőre sikerült is, most vagyok 5 hetes. Természetesen nem vagyok éppenséggel nyugodt... de sok mindent helyreraktam fejben az elmúlt két hónapban. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.

2016. máj. 23. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
A 7. héten mentem először dokihoz, ő már akkor azt mondat, jóval kisebb a baba, öt hetesnek látja. Láttam rajta, hogy nem egészen őszinte, és nem voltam nyugodt. Béta HCG vizsgálatot rendelt el, és két nap múlva kellett visszamennem. Vérezgetni kezdtem, de jóval kevesebb volt, mint egy menstruáció. Nem görcsöltem, fájdalmaim nem voltak. A vérzés nem volt szövetdarabos,sötét, világos tiszta vérzés volt. A neten rengeteg olyan történetet olvastam, hogy így is egészséges terhességet hordtak ki a kommentelők. Reménykedtem. A váróban, kezemben a HCG eredményemmel boldog voltam, mer igen magas hormonszintet mutatott. Az UH-n viszont már nem látszódott a petezsák sem, incomplett ab lett a diagnózis. Kórház, még aznap meg is műtöttek. Az okok nem derülnek ki legtöbbször, hacsak nem csináltatsz önszorgalomból és saját pénzből egy csomó vizsgálatot. Ennek két hónapja, most már újra a babaprojektben vagyunk. Nem nézek már hátra,csak előre. A legdurvább az volt benne, hogy derült égből villámcsapásként érkezett a vetélés, volt bőven terhességi tünetem, előtte még csak nem is barnáztam. Most szedem a vitaminokat, ha összejön a baba, iszom a palástfű teát. És reménykedem, hogy minden rendben lesz. Vetéléstől tartasz, azért kérdezed?
2016. máj. 23. 19:48
 6/6 S.Andi78 válasza:
Tavaly májusban elhalt 8.héten,kis barnázás,kevés vérezgetés,semmi görcs...1év alatt jött össze,azóta sem sikerült teherbe esnem. Még mindig nehezen viselem.
2016. jún. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!