Ha 24 oram belul beveszem az esemeny utanit akkor biztos nem lehetek terhes? Mik a mellek hatasok?
biztos csak akkor lehetsz benne, ha nem szexelsz... bár bő 2000 éve ilyen csodát is látott már a világ :P
nem, az esemény utáni sem 100%-os, mint ahogy a gumi sem és a fog.gátló sem... de közel az. mindenesetre ha be is vetted, 2 hét múlva dukál egy teszt.
mellékhatások: cikluszavar. ami akármi lehet. vérzéskimaradás akár hónapokra is, vagy folyamatos véárzés hetekig... de lehet, hogy semmi nem fog történni, minden megy tovább úgy, mint előtte.
Ha időben beveszed, és nincs utána hányás, hasmenés akkor talán nem leszel terhes.
De nem 100%, én terhes lettem mellette, már 20 hetes vagyok. az orvos azt mondta, kb 60-75% csak a hatás.
Hatni fog ha jól működő májad van :)
Egyébként nagyon ritka az ha nem hat :)
Jol mukodo szervezetem van :)
Esetleg ha megis bekovetkezne a rossz mi a tunet ?
Első tünet általában a késes de vannak szerencsések akik mar késés elott éreznek ezt azt es vannak mas tünetek is
Nem hiszem h terhes lettél :)
Nagyon remelem hogy nem lettem terhes , 2 heten belul csinaltatok tesztet ,
Egyebkent mik a tunetek ?
Első tünet az h késik a menzesz de nem egy két napot hanem 3-4 ez
Aktus után 14 nappal mar tesztelhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!