Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek be 72 órás fogamzásgátlót? Mi bajom lehet, ha nem vagyok terhes és beveszem? Mit tegyek? Sürgős!
Gyogyszer. Kicsi a terhesseg eselye de ha ennyire parazol akkor vedd be. A tesz olyan 12-14 nap utan mutat pontos eredmenyt.
18/L
Terhes most nem vagy,mert 10-15 nap,mire kialakul a terhesség, ha nem veszed be, akkor viszont elindulhat a beágyazódás folyamata,ami terhességhez vezet.
Kicsi az esélye,de neked kell tudnod, hogy van-e erre most 6500 forintotok,mert az orvos által felírt eseményutáni tabletta ennyibe kerül.
Szerintem is vedd be. Igaz drága lesz, meg jól fel fogja borítani a hormonháztartásodat, de inkább ez, minthogy terhes legyél.
Ha a gyógyszer bevétele után egy hétre megjön, akkor hatott és nem vagy terhes.
Olvasd el a betegtájékoztatót!
Azert 6500ft nem a vilag vege a pelenka dragabb. En pl vettem egy esemeny utanit es mindig nalam van, mi vedekezunk rendesen a baratommal es meg nem volt problema soha, de ha egyszer lenne nem kellene orvoshoz rohannom mert van nalam gyogyszer.
18/L elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!