Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet terhes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet terhes a barátnőm? 72 órás tabit kéne vennem?

Figyelt kérdés
Tegnap terveztem a csajommal hogy megpróbáljuk gumi nélkül, előtte otthol félig meddig kivertem magamnak, hogy ne teljen sok időbe neki, mert akármikor hazaérhetnek a szülei.Az orgazmusig úgymosnd nem jutottam el, de már jött ki valamilyen előváladékos-fehér folyadék a péniszemből. Amikor már a barátnőméknél voltunk megpróbáltuk már gumi nélkül.Nem mentem el benne, de félek , hogy attól az orgazmusom előtti előváladék által már maradhattak spermiumok a húgycsövembe. A maszturbáció és a közösülés közt nem pisiltem. SZERINTETEK 15 éves kora ellenére vehet be escapelle 72 órás tabit? A normális válaszokat előre köszönöm 😊 :)

2015. jan. 24. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon okos vagy. Fáradjatok az orvosához, a gyógyszer meg 7500 lesz kb.
2015. jan. 24. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Vegye be, ha nem akartok gyereket.
 3/12 anonim ***** válasza:
Javaslom a tablettát mert az előváladéktól is teherbe lehet esni.
 4/12 A kérdező kommentje:
De az nem jelent gondot, ha 15 éves? Nem lesz tőle baja? Én inkabb őt féltem ja én meg 18 vagyok
2015. jan. 24. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy dokihoz menjetek. Majd ő megmondja. Ne itt várj már orvosi szakvéleményt.
2015. jan. 24. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Jót nem fog neki tenni. Ennyi ésszel nem kéne szexelni. Gratulálok nektek. :)
2015. jan. 24. 13:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek, ha előtte még kézzel kényeztetett meg szájjal, akkor a spermás előváladék nem távozhatott belőlem? 😊de szerintem ő nem menne el az orvoshoz, mert nagyon szégyenlős
2015. jan. 24. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én példám nem követendő, de én sosem használok óvszert, bár nem élvezek el benne. Persze nem is szoktam alkalmi kapcsolatokba bonyolódni, mert oda kéne a nyavalyák miatt, viszont úgy nem élvezem annyira. Nekem meggyőződésem, hogy az ilyen előváladékos történetek 98%ban megtörténik a dolog, csak az ember agya megpróbálja a felelősséget levenni magáról és bemesélni magának, hogy nem is ment el "annyira" vagy csak "félig" holott dehogynem.

És legközelebb ne rejszoljál otthon előtte. Ráparázni is butaság.

2015. jan. 24. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan jön az előváladék, úgyhogy nem, nem szopta ki belőled. Szégyenlős orvoshoz menni, de szexelni azt tudtok persze, ahhoz elég nagy lány..
2015. jan. 24. 13:19
 10/12 A kérdező kommentje:
amúgy hála Istennek vannak itt normálisak is :) na hát előtte rejszoltam picit hogy ne tartson neki addig értitek...aztán pedig pár órára rá szopott meg kézzel kényeztetett, és csak azután szeretkeztünk ..szóval az a sperm
2015. jan. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!