Pcos-esek ti hogy bírjátok lelkileg a várakozást? (sovány pcos vagyok)
Sziasztok! Eddig egész jól bírtam ,de ma épp önsajnálatos hangulatomban vagyok. Már eljutottunk a meddőségi központba, de ott is még valószínű hónapok lesznek mire meg lesz minden vizsgálat. jövő héten megyek endokrinológushoz gyógyszert iratni és vele is beszélek, hogy mit tehetünk. A tsh-m valami oknál fogva elkezdett felszökni az utolsó 1-1,5 évben. Egyébként 1 éve nem volt természetesen peteérésem és már túl vagyok a peteérés serkentő bogyón is, amit 4 hónapig szedtem. Működött is volt peteérés, de nem jött össze! :(
Hozzá teszem, hogy a diéta +sport nem segített semmit, mert vékony vagyok és ilyenkor a fogyás nem opció. De azért még majd diétázni fogok, ha beszéltem az endo dokival, hogy milyen diéta lenne jó, mert már össze vagyok keveredve, mert a vékony pcos az más.
Szívesen olvasnám, hogy ti hogy álltok most!
5# vagyok megint, mélységesen egyet kell értsek a 10# válaszolóval! Ahogy én is meséltem, az én endokrinológusom is feltette a kezét, hogy miért nem jó még mindig a peteérésem, és ráfogta arra, hogy ez egy nagyon érzékeny rendszer. Nem rosszból mondom, de sajnos már többször szembesültem én is az évek során azzal, hogy az orvosok - a legkiválóbb szakemberek sem!!! - messze nem mindenhatóak, nem tudják pontosan mi miért is hogyan történik az emberi szervezetben. Egyszerűen vannak dolgok, amire a tudomány a mai napig nem tudja a választ, csak sötétben tapogatóznak.
Viszont! Ahogy a középiskolai biológiatanárom mondta, egy nő két dologért képes bármint megtenni, hogy ne legyen gyereke és hogy legyen gyereke. Nem szabad föladni!!!! Néha kell dühöngeni, utálni a világot, törni-zúzni, ha kell, de talpra kell állni mindig és menni tovább, mint egy tank... Hidd el, rajtad kívül sokan mások is küzdenek 2-5-10 éveket egy gyerekért. És mindenki ugyanazt érzi... dühöt, tehetetlenséget, keserűséget, belefáradást... de nem szabad feladni!
Tényleg, kitartást és gyors babásodást kívánok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!