Lehetséges ez? Mindkét oldalon el van záródva a petevezetékem, műtéttel sem tudták megnyitni.
Figyelt kérdés
Túl vagyok 2 sikertelen lombikon, viszont ma reggel pozitívat teszteltem. Volt már valaki hasonló helyzetben?2016. ápr. 22. 19:51
11/22 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Nem látott terhességet, viszont a sárgatest nagyon szép, a nyálkahártya vastag, ezt mondta. Holnap kell mennem béta hcg vérvételre. Hétfőn kell visszamennem ultrahangra. Lehet, hogy méhen kívül van. Nektek mikor látszódott? Hány nap késés utan mentetek orvoshoz? Köszönöm.
2016. ápr. 27. 13:34
12/22 anonim válasza:
5 hetes par napos voltam. Gyorsan mentem, gyogyszert is kaptam addig. Amikor meg kellett volna jonnie teszteltem pozit. Nagyon szoritok tovabbra is. Majd irj!
13/22 anonim válasza:
4-es vagyok!
Először olyan 1,5 hét késés után,akkor még csak petezsák volt. Aztán megnézett egy hét múlva kb és akkor már vert a szíve.
Drukkolok neked,írj majd! :-)
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A mai vérvételem eredménye 1350 mlU/ml. Ez jónak számít vagy méhen kívülire utalhat? (Márc. 24-én volt meg utoljára.)
2016. ápr. 28. 18:32
15/22 anonim válasza:
Szia! Voltál azóta orvosnál? Kiderült valami?
16/22 anonim válasza:
Az elég alacsony. Sajnos valszeg méhenkívüli.
17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, voltam. Méhen belül van és már szívhang is volt. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám.
2016. máj. 16. 07:45
18/22 anonim válasza:
Jaj, nagyon örülök neked. Gratula! Boldog babavárást! :D
19/22 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok,aki ugyan így járt!
Nagyon örülök nektek!!! Gratulálok!!!! :-)
20/22 anonim válasza:
Figyeltem a kerdest. Ez nagyon jooooo! Szivbol gratulalok ismeretlenul is! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!