Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt szedése után mi...

Clostilbegyt szedése után mi a megfelelő?!

Figyelt kérdés

Szóval :) A ciklus 15. Napján voltam dokinál azaz tegnap! 19 mm-domináns tüszőt látott az együttlétre javaslatot kaptunk. A nyálkahártyám 4,3 mm. Ez nem túl vékony? Lesz vastagabb?

Köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 15. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó értékek, lesz még vastagabb is, de szedj E vitamint, az segít.
2016. ápr. 15. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2016. ápr. 15. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Beágyazódáshoz 10mm körül kellene lennie.A tüsződ 1-2 napon belül reped,reméljük addig vastagszik a nyh.
2016. ápr. 15. 22:36
 4/5 Babu79 ***** válasza:

Nekem ez a második closty-s hónapom, és már 7 hete eszem mellé a méhpempőt. Állitólag a closty elvékonyithatja picit a nyálkahártyát, de a méhpempő szépen felépitette nálam. 22mm-esre nőtt a tüszőm a repesztés előttre és 13 mm-es lett a nyálkahártya is. Most vagyok a 3.dpo-n, és nagyon drukkolok a sikerért!

Remélem nálad vastagszik még picit a beágyazódáshoz.

Drukkolok! Majd ird meg légyszi, mi volt!

2016. ápr. 16. 08:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Utolsó, megírom, te is írj majd, szurkolok :)

2016. ápr. 16. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!