Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek volt jó és kinek volt...

Kinek volt jó és kinek volt rossz tapasztalata a Clostibegyt tablettával? Le akarnak beszélni róla!

Figyelt kérdés

Az orvosom felírta, és nagy reményeket fűzük hozzá!

Viszont 2 barátnőm is le akar beszélni róla mert nekik cisztájuk lett!

Tapasztalatokra lennék kíváncsi! Megijedtem!

Köszönöm

2016. ápr. 1. 12:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Túl is stimulálhat.Legalább 1x ránézhetne.
2016. ápr. 4. 19:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 2. hónapom, remélem sikerülni fog. 9.napon megyek UH-ra, bár azt nem tudom, ha ki is derül, hogy mi a helyzet, akkor mit lehet tenni pl túlstimulálásnál, mivel 5-9. napig kell szednem. Azért remélem nem ciszta lesz, hanem baba :)

1. hónapban nekem egy domináns tüszőt csinált, nem volt sikeres a hónap.

Amit még megpróbálhatsz, hogy kiegészíted vitaminokkal, méhpempővel. Én C, D és E vitamint is szedek, inofolic és mégpempő pluszban, meg a closty.

Illetve nyugis körülményeket kell teremteni, sétálni, olvasni, pihenni, nem stresszelni.

Remélem mindkettőnknek sikerül :)

2016. ápr. 6. 10:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem bejött mind a kétszeri kúrám,az egyik fiam 14a másik 5éves,és most kezdem el a harmadikat,mert mégegy gyereket szeretnék 36évesen.
2016. ápr. 18. 19:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy alakult? Sikerült a babó?
2016. ápr. 18. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!