Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek volt jó és kinek volt...

Kinek volt jó és kinek volt rossz tapasztalata a Clostibegyt tablettával? Le akarnak beszélni róla!

Figyelt kérdés

Az orvosom felírta, és nagy reményeket fűzük hozzá!

Viszont 2 barátnőm is le akar beszélni róla mert nekik cisztájuk lett!

Tapasztalatokra lennék kíváncsi! Megijedtem!

Köszönöm

2016. ápr. 1. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

10 kúra,2 terhesség,dolgozunk a 3.ért

Pco-s petefészkeim vannak

2016. ápr. 2. 10:45
 12/24 anonim ***** válasza:
kérj mellé ovitrelle-t,akkor szinte tuti nem lesz cisztád!
2016. ápr. 3. 15:09
 13/24 anonim ***** válasza:
3 -as vagyok. Sajnos baba nem lett,de még mindig próbálkozunk.Holnap doki és újra szedem ebben a hónapban is.Neked mennyit írtak fel?
2016. ápr. 4. 08:30
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekem egyenlőre így elsőnek 1 kúra. Most nem tudom mit gondoljak nézem a ciklusom és 2 szer is volt elméletileg peteérésem. az első 1 hete, a második ma reggel!

Reménykedünk. 1 hete mikor peteérésem volt együtt is voltunk 2 naponta. most nem érzem jól magam. alhasi fájdalom meg émelygés enyhe folyás. És ma reggelre megint azt mutatta hogy peteérésem van. Nem értem a dolgot

2016. ápr. 4. 09:59
 15/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
Lehet, hogy túlstimulált a Closti és több tüsződ is tényleg repedt, de az se rendkívüli, hogy egyszer a beágyazódás környékén visszaesik a hő. Ha innen felmegy és fent is marad, akkor még esélyes. Drukkolok!
2016. ápr. 4. 10:08
 16/24 A kérdező kommentje:

NAGYON KÖSZÖNÖM!!

Hőmet nem nézem, csak PG 53-al tesztelek. Sokaknak nem jött be, de nekem igen! Ebből vettem észre hogy nincs peteérésem. most van. 2 szer is nagyon páfrányos volt!

Bizakodok :) Párommal mindent megteszünk :)

2016. ápr. 4. 10:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Orvos nem követi uh-val hogy van e pé és ovu?
2016. ápr. 4. 13:51
 18/24 A kérdező kommentje:

Azt mondta így az első kúránál nem kell. Gyógyszer kiírása előtt végzett sima UH és hüvelyiUH-t is akkor minden rendben volt. Se ciszta se rendellenesség.

Így azt mondta az első kúra alatt nem kell. Ha nem sikerül a második kúránál végig fogja követni.

De most megilyesztettéál, akkor így akár bajom is lehet?

2016. ápr. 4. 14:07
 19/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én életem első Closti-receptjét megkaptam, másfél hónap múlva battyogtam a dokihoz pozitív teszttel. Szóval nem kell megijedni. Amikor rendesen jártam UH-s peteéréskövetésre, mindig kaptam tüszőrepesztőt is középidőben, na az volt a 3 alkalom, mikor nem estem teherbe. Szóval így elsőre, ha a doki így áll hozzá, neked se kell kétségbeesni. Most menet közben min változtatna, ha tudnád, mikor melyik petefészkedben hány tüsző érik, és hogy megrepedt vagy ciszta lesz belőle? Majd a nemvárt után eldől, mi miatt kell visszamenned a dokidhoz. Ha nem jön össze, futkoshatsz majd eleget UH-ra. Kívánom, hogy ne kelljen. Addig most pihizz rá egy kicsit :)
2016. ápr. 4. 14:25
 20/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, most megnyugodtam kicsit :)

Pihenek, dolgozok,élvezem a szép időt, aztán kb 2 hét múlva megtudom az eredményt :)

Szép napot Kívánok!

2016. ápr. 4. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!