Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mire jó az INOFOLIC? Hogyan...

Mire jó az INOFOLIC? Hogyan segítheti a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam,hogy többeknek orvos ajánlotta.

Nincs sem Pcos ,sem IR problémám,csak még nem sikerült a baba. Premens tablettát szedek,vitamint,és teákat iszom. Elkezdhetem magamtól szedni?

2016. márc. 28. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én kikértem az orvosom véleményét és azt mondta hogy hajszál pontosan ugyanaz az összetétele. Amerikai cég gyártja és annak is után néztem, leinformálható, megbízható vállalat. Én is az Inofoliccal kezdtem, de pár hónap után átváltottam erre. Én örültem volna ha már az elején szólt volna valaki, hogy ne 14 ezerért vegyem a havi adagot. Természetesen aki nem hisz ebben vegye az Inofolicot, mindenki egyénileg el tudja dönteni mi a jó neki. Sajnos az én pénztárcám már nehezen bírja a rengeteg fizetős orvosi beavatkozást, inszemet és a vitaminokat. Így meggondolom mire költök.
2016. jún. 25. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!