Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mire jó az INOFOLIC? Hogyan...

Mire jó az INOFOLIC? Hogyan segítheti a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam,hogy többeknek orvos ajánlotta.

Nincs sem Pcos ,sem IR problémám,csak még nem sikerült a baba. Premens tablettát szedek,vitamint,és teákat iszom. Elkezdhetem magamtól szedni?

2016. márc. 28. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a honlapján több ez Info. De én a ciklus beállítását mondanám és a mehnyalkahartya kellő kialakulásában, vastagságában segít. Mioinozit es folsav van benne. Amit egyébként külön-külön is meg lehet venni.

Nekem a nőgyógyász ajánlotta, Úgyis, hogy semmi gondjaim nem voltak ezekkel.

2016. márc. 28. 19:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen!
2016. márc. 28. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is most kezdtem el szedni, de én utána néztem, és a myo-inozitolt választottam az Inofolic helyett. Az összetételük szóról-szóra megegyezik. Viszont az általam választott fele annyiba kerül. PCO, rossz minőségű petesejt, sikertelen lombik miatt javasolta az orvos.
2016. márc. 28. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Ó,meg is nézem. Köszönöm szépen! :)
2016. márc. 28. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha a megvételén gondolkodsz, ajánlom helyette ezt:

[link]

Ugyanaz van benne, csak itt neked kell a benne lévő kanállal adagolnod, nem egyenként van tasakban, viszont: fele annyiba kerül. Ami, ha pl. dupla dózist javasol a doki, baromira nem mindegy, hogy havi 12 ezer forint vagy csak a fele. Ráadásul hármas kiszerelésben még olcsóbb.

A hatásáról személyes példám még nincs, mióta iszom, még nem volt termékeny napom, de egy ismerősömnek így jött össze a baba (ő is IR-es, mint én).

2016. márc. 30. 23:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked ! :-)
2016. márc. 31. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok én is ugyanazt iszom, amit az 5-ös belinkelt. Onnan is rendeltem. Szerintem egy próbát megér... Én csak este iszom 2 adagoló kanállal. 2 hónap múlva lesz lombikunk, előtte 1 hónappal fogom emelni az adagot napi 2 adagra.
2016. ápr. 2. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is a naturvitamin oldalról rendelem és igazából nem is féláron van az inofolichoz képest, hanem kb negyed áron. Az inofolicot legutóbb 14 ezerért vettem, ami 120 grammos kiszerelés, a naturvitamin oldalon kedvezményesen kb 6000 ezer Ft és 240 grammos kiszerelésben, vagyis dupla annyi van a dobozban, mint az inofolicban. Minden hónapban van kedvezmény a honlapon, a kupon kóddal 15%-al olcsóbban lehet a termékekhez hozzájutni. Szerintem nagyon megéri az inofolichoz képest, a hatóanyag ugyanaz.
2016. jún. 23. 21:30
 9/11 SzAnitae válasza:
de közben meg ez sztem hülyeség, hogy mással helyettesíted, és te méregeted otthon, kiskanál, meg majd én tudom, meg "ugyanaz van benne úgyis" én, meg egy csomó ismerősöm az orvosomnak hittem, Inofolicot szedtem és anyuka lettem. Plusz most akciós is :) Mármint nem sértegetni akarok senkit, nyilván, csak, nem szeretem ezt a megnézem mi van benne, ugyanaz, ezért beszedem hozzáállást. Jó Inofolicos sztorikat amúgy találsz a PCOS-es csajok blogján, PCOS várandosságot beírod, kidobja, fórumon, meg a sikersztoriknál, ők imádják :) (én is, és PCOS is)
2016. jún. 25. 20:42
 10/11 anonim válasza:
Anitával értek egyet. a blogot én is ismerem, cukik ott a csajok, Az Inofolic király, és segít, de ne helyettesítgesd semmivel.
2016. jún. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!