Ismertek igazan jo endokrinologust (lehetöleg Pesten, Györben vagy Zalaegeszegen)?
Es a masodik oldal. Erre a Mensmentisben mondtak hogy szuper, es a D-vitamin hiannyal nem kell foglalkozno, napozzak sokat es kesz.
Vegül a Budai Endokrinközpont mellett döntöttem. Bar ne tettem volna!! Borzalmas ügyintezes ( mindenert min. 5x kellett rajuk telefonalnom, e-mailekre nem valaszolnak, maguktol nem intezkednek). A doktornö misztikis maszlaggal probalta megmagyarazni miert verzek össze vissza, meg Aviva tornat es hasonlo jokat ajanlott. Meg hogy forduljak pszichologushoz, mert ha azt hallom hogy mas terhes lett nem fog el a fektelen öröm es nem engedem magamhoz a teremtö energiat.
Eletem legrosszabb hormonsorara, 12 nap varakozas es 5x telefonalas utan annyit valasztolt vissza, hogy szedjek vitaminokat es taplalekkiegeszitöket.
Es mindezert 52.000 Ft-ot fizettem. Nem talalok szavakat. De legalabb bebizonyosodott, mindennel van lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!