Ismertek igazan jo endokrinologust (lehetöleg Pesten, Györben vagy Zalaegeszegen)?
Azt tudod esetleg, hogy milyen irányú lehet a probléma? Pajzsmirigy, pcos, mellékvese, agyalapi mirigy vagy még ezt sem lehet tudni?
Én jártam már többször Zalaegerszegen Sohár Gábornál, mindig megfogadom, hogy többet nem megyek. Kedves, figyelmes, de nem tud semmi értelmeset mondani a gondomra. Nem érzem úgy, hogy szakmailag kellően felkészült lenne. Budapesten még Tóth Miklós Álmosnál jártam, vele sem voltam megelégedve, a panaszaim fennállnak, de szerinte egészséges vagyok, 2 perc alatt eldöntötte és mehettem isten hírével. Kolléganőm dr. Balázs Csabánál volt, 5 perc alatt kidobta, ránézésre írt fel neki gyógyszert.
Sajnálom, hogy ajánlani nem tudtam senkit, de még én sem találtam meg az "igazit".
Elsönek: en mellekvese problemara gyanakszom. ( Mondjuk eleg vidam, hogy erre is egyedül jöttem ra, mert ....-tak eddig barhol is rendesen megvizsgalni es összerakni a tünetekböl a kepet).
Egy biztos, hiaba tökeletes a hormonsorom evek ota, biztosan hormonalis problemam van. Eltekintve attol, hogy sehogy sem tudok teherbeesni mar kb.4-5 nappal a menzi elött verezgetek+ utana is kb. 5 napig. Ezt egy orvos sem tartja kivizsgalasra melto tünetnek, mivel minden hormonlos eredmenyem a hatarerteken belül van. Minden tünetet mutatom a mellekvese faradtsagnak, illetve laborral igazolt DHEA hianyom van, eddig ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!