Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Olyan endokrinologust keresek,...

Olyan endokrinologust keresek, aki interneten keresztül tart konzultaciot, ki tud segiteni?

Figyelt kérdés
Hol tudok ilyen endokrinologust talalni a neten? Hol keressem, milyen oldalon?

2015. ápr. 8. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

www.csaladinet.hu/szakertok/prof-dr-balazs-csaba-endokrinologus/faq/

ő nagyon jó

2015. ápr. 9. 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A mensmentis-ben is van távkonzultáció, egyetlen találkozás után is. Én a helyedben őket választanám, ha endokrin problémáról van szó. A legjobbak!
2015. ápr. 9. 09:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek!!! Sajnos elmenni nem tudok, azert keresnék neten valakit, aki vallal igy is konzultaciot! Barnazok mensi elött, napi 2 szem Duphaston ellenere is. :(
2015. ápr. 9. 09:21
 4/6 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vagyok doki, saját tapasztalatom, hogy kissé emelkedett prolaktin miatt lehet ilyen. Laboreredményem mindig határon belül volt, szóval tényleg csak minimális volt az eltérés, mégis napokkal mensi előtt barnáztam mindig. Az én dokim mastodynon cseppet javasolt. Működött, szinte azonnal, de pár hónapig azért szedtem. Abbahagyás után sem jött elő a probléma. :-) Szerintem egy próbát megérne neked is. :-)

2015. ápr. 9. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen! :) Most elkezdem a baratcserjet, es aztan meglatjuk, az jo a magas prolaktinre is, ha esetleg tenyleg az lenne. Mi okozza a magas prolaktin szintet egyebkent? Ti terveztetek babat is? Mert mi igen :)
2015. ápr. 9. 20:10
 6/6 Manka68 ***** válasza:
Terveztünk, de sajnos nem jött össze. Nekem az inzulin rezisztencia és a pajzsmirigy alulműködés bolondította meg, sajnos ezek minden hormont befolyásolnak. Mire minden helyreállt, elzáródtak a petevezetékeim, és elhasználtuk az összes lombik támogatást, így baba nélkül maradtunk. Egyébként legalább egyszer el kellene menni jó endodokihoz, látatlanban felelős doki nem kezel. A hormonrendszer túl bonyolult ahhoz, hogy pár laborérték alapján el tudják dönteni, mire van szükséged.
2015. ápr. 10. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!