D vitamint a babáért?

Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk, időközben kiderült PCOS, IR, hármas kezeléssel nagyon sokat javultak az értékeim. Elvileg minden rendben van (hormonvizsgálat, ultrahang alapján), csak nem megfelelő nagyságú a kiválasztódott tüsző. Decemberben volt egy vetélésem, szeretnénk mindent megtenni egy újabb elkerülése érdekében. Inofolicot iszom, méhpempőt eszem, E vitamint szedek, most jön egy Norcolut-Clostilbegytes ciklus. Kérdésem, hogy mivel tudnék még rásegíteni, hogy tényleg minden rendben legyen a következő terhességnél? D vitamin tényleg segítene?

2016. márc. 19. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

9es

Épp az ilyen esetek miatt kell szigorú ellenőrzés closty mellett.

2 clostis gyermekem van.

2016. márc. 19. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is PCO-van de én semilyen gyogyszert nem kaptam ha nem Teát. De nagyon jók a tesztjei és sokmindenkinek be jött.

Palástfű *, rozmaring levelek *, cickafark *, citromfű *, málna levelek *, citrom verbéna levelek *, bazsalikom *.

2016. márc. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!