Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Segitséget szeretnék kérni...

Segitséget szeretnék kérni hogy vettem gravidát e vitamint folsavat hogy segit e valamit hétfön volt peteérésem?

Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Miben? A teherbe esésben? Abban nem. Ezek arra valók hogy a magzatnak kevesebb eséllyel lesz fejlődési rendellenessége, főleg a folsav a fontos.
2015. dec. 30. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Van 2 gyerekem de tavaly augusztusba vokt egy vetêlésem és azota probálkozunk
2015. dec. 30. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Az e-vitamin a máhnyálkahártya növelésére van hatással, a többi a baba miatt kell. Ezeket szedem én is fél éve kb, de eddig csak egy méhenkívüli jött össze belőle sajnos. Ettől függetlenül szedd, a leendő babának szüksége van a vitaminokra :)
2015. dec. 30. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom hogy sikerülni fog e
2015. dec. 31. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:
A hőm is 37;1 az milyen?
2016. jan. 2. 10:45
 6/6 torpedrewne válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ezeket miért nem a nőgyógyászoddal beszéled meg. Én 100%-ban megbízom az enyémben. Ilyen jellegű kérdésekkel hozzá fordulok. :) Két gyermekemet világra segítette, szerintem ez olyan "kötelék", hogy egy pár kérdést biztosan nem vesz rossz néven. Főként, hogy ezt tanulta nem kevés ideig, jó esetben ezt is csinálja pár éve. :) Ne haragudj, ha megbántottalak...
2016. jan. 6. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!