Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki volt már így? Bővebben...

Valaki volt már így? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Párommal babát szeretnénk. Csütörtökön lesz 3 hete higy a letroxot szedem. (Pajzsmirigy alulműkődés miatt) TSH-m 5,40

Hallottam a Clotyról hogy azt kell szedni, hogy legyen peteérés (sajnos nekem nincs)

Viszont mensin sincs! Hónapokat kihagy hébó hóba megjön. Úgy tudom a Closty mensihez van beállítva! Szerintetek fogok valami gyógyszert kapni hogy a mensim megjöjjön?

2016. márc. 1. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon magas TSH először azt kell rendezni terhességnél a 2 körül értek már jó az felett nagy az esély ha teherbe is esel a vetélésnek is .Szóval most még semmikép ne akarj Clotyt szedni mivel valószínű nem is érnének meg elég nagyra a peték és 3 hónapig adják a dokik a felett nem ajánlják tovább mert cisztákat okozhat .Szóval utána ki szoktak hagyni fél évet és újra adják .Nekem 2 körül volt mikor elkezdtük a A clostyt lett is 2 érett petém .Első hónapban már sikerült most 37 km .Mikor nem szedtem a pajzsmirigy alulmű,a gyógyszert nekem is hébe hóba volt hogy 4 vagy 7 hónapig nem volt menzim akkor nem is volt peteéresem aztán mikor elkezdtem szedni akkor 3 körül volt akkor volt már menzim minden hónapban és peteérésem is csak nagyon kicsik voltak csak nagyon gyenge volt aztán mondtam az Endok.hogy babát akarunk akkor növelte az adagomat levitte 2 körülére és így sikerült is fél év alatt elérni
2016. márc. 1. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hosszas válaszod :)

Gratulálok a picikéhez!

2016. márc. 1. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is először a TSH-dat rendezzétek, és ha magától nem jön meg a mensid, akkor kaphatsz rá gyógyszert, ami meghozza. De először is ki kellene deríteni (mondjuk egy hormonsorból), hogy miért nincsen mensid. De először is légy egy kicsit türelemmel, mert a TSH is bekavarhat igen rendesen a ciklusba:S Lehet, már ennek kezelése is meghozza a sikert;)
2016. márc. 2. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!