Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hol csinálnak spermavizsgálato...

Hol csinálnak spermavizsgálatot, ahová elég ha én beviszem a mintát?

Figyelt kérdés
Ùjra akarom nézetni,de olyan intèzmèny kellene ahovà telefonàlok,kapott időpontban beviszem a mintàt ès a pàromnak nem kell jönnie?az sem lenne baj ha rögtön rànézne,nem kellene vàrni.pest ill.szolnok megye
2016. márc. 1. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Beviheted te is,mi is így csináltuk,de fél órán belül be kell érned vele és meleg helyen kell tartanod addig.
2016. márc. 1. 13:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt tudom,de előzőleg ahol csinàltattuk,oda a pàromnak be kellett jönni a vizsgàlatra.most csak az az info kellene nekünk,hogy romlott e a spermaképe.ti hol csinàltattàtok ès mennyibe került?
2016. márc. 1. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a párod ennyire nem képes, akkor jobb ha nem is lesz gyerek.
2016. márc. 1. 14:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves màsodik.nagyon szèpen köszönöm a tanàcsod,rendes tőled.hasonlò szèpeket neked is
2016. márc. 1. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik urológussal meg tudod beszélni, aki végez spermavizsgálatot, hogy a párod nem lesz jelen, Te viszed be a mintát. A lényeg, hogy 10-15 percen belül érj be vele!
2016. márc. 1. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

[link]

Szerintem nyugodtan kérdezd meg ezeket a dokikat! Biztosan vállalnak csak sperma vizsgálatot, más vizsgálat nélkül.

2016. márc. 1. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Hu,ez nagyon jò,köszi.próbàltam màr a màsiknàl is,de azt mondta hogy hozzà kell hogy jàrjon.
2016. márc. 1. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes:/

Ahol mi voltunk ott biztosan lehet csak mintát is vinni, nem szükséges a férfinak jelen lenni a vizsgálathoz. Más kérdés, hogyha jelen van, kérésre megvizsgálja, de a spermavizsgálatnak nem feltétele, hogy a férfi jelen legyen. Sajnos konkrét elérhetőséget nem írok, mert ez Győr- Moson-Sopron megye.

2016. márc. 2. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Kaposvári vagyok és az itteni kórházban csináltattuk,igaz magánrendeléses beutalóval és az osztályvezető főorvos küldött sürgősséggel,így természetesen gyorsabb volt.A férjemnek nem kellett volna jönni,mert csak le kellett adni a mintát,de éppen nem dolgozott.Magánrendelés 7000ft volt,de ott engem vizsgáltak,illetve a beutalót adták.
2016. márc. 2. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Istenhegyi géndiagnosztikai központba vidd a mintat. Budapesten van.
2016. márc. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!