Vajon mi lehet a baj? (Orvosnál nem voltam gondolva h minden rendben van) de lehet hogy megsem
Elore is bocsanat az ekezet nelkuli iras miatt.
Lassan 1 eve hogy nem vedekezunk es valamiert nem akar jonni a baba?! Sokszor volt hogy 1hetet kesett vagy epp 1-2 nappal korabban jott meg de nem vett eszre valtozast 7 napig van meg ahogy szokott is. Gondoltam mar sok mindenre pajzsmirigy,ciszta,suly felesleg...mindenre . Igaz orvosnal nem voltam meg de most ugy dontottem hogy ha fel ev mulva sem lesz semmi el megyek. Sosem szedtem fogamzasgatlot es semmi masfele gyogyszert vagy hormon tartalmu dolgot sem. Nem ertem mi lehet a baj. Hozzateszem hogy nem gorcsosen akarunk babat csak azert megis motoszkal a dolog a fejemben hogy miert nem jott ossze eddig?!
Valakinek esetleg hasonlo tapasztalat?
Én nem vàrnék még fél évet a helyedben, egy alap kivizsgálásnak bőven ideje lenne már...
A túlsúlyból próbálj leadni addig is, az biztos nem árt ;)
En 162cm es kb 75kg most...de figyelek h mit eszem.
Ez a mensi ossze visszasag kicsit zavar de igazabol amiota eloszor megjott azota van h par napot csuszik.
Gtatulalok a kistesohoz ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!