Hát olyan nincs. Olyan igen,hogy annyira lassan termelődik,hogy 2-3 hét késésnél mutatja ki a teszt,de azért ez ritka.
Ha terhesnek érzed magad de teszt negatív,akk doki,mert lehet h egy beképzeld álterhessèged van.
Első válaszoló vagyok.
7. héten már mindenképpen emelkedett a HCG a szerveztben,ez tuti és akkor már ultrahangon is látszódik a terhesség, sőt már a szívműködés is.
1-1 vérzés akkor is kimaradhat, ha teljesen egészséges az ember... nincs ennek különösebb oka, egyszerűen vmi miatt nem volt peteérésed. akár stressz, akár betegség miatt, de lehet, oka sem volt, "csak úgy".
én emiatt nem rohannék orvoshoz, csak ha a következő hónapban sem jön meg.
Kérdező! Nincsenek tüneteid? Mert ha bármiféle van,szerintem menj orvoshoz.
A másik,hogy én is azthittem hogy hú nem kell rohanni 2 hét késéssel a dokihoz,következő hónapban is késett és tele voltam cisztákkal.
Úgy gondolom,hogy ami nem megszokott,azzal orvoshoz kell fordulni. 3 hét késés akkor sem normális,ha nem volt peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!