Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki PCOS, IR-es, és várandós...

Aki PCOS, IR-es, és várandós lesz, az veszélyeztetett terhesnek számit?

Figyelt kérdés

vagy a PCOS,IR-nek ehhez semmi köze,ettől nem lesz valaki veszélyeztetett terhes?

Bocsánat ha hülyeséget kérdezek,de nem tudom hogy van.

2014. júl. 26. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pcos-eses vagyok, de az ir-t nem tudták bizonyítani, pedig voltam vizsgálaton. Nem lettem veszélyeztetett. Terhességi cukros viszont lettem. De akkor sem váltam veszélyeztetetté, mert diétával tudtam tartani az értékeket, nem kellett inzulin. Végig dolgoztam is, befeküdnöm sem kellett a szülés megindulása előtt.
2014. júl. 26. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2014. júl. 26. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Pco-s, ir-es vagyok. 20 hetes terhes vagyok. Miután 38 éves vagyok vigyáznom kell magamra, de a betegség miatt nem lettem veszélyeztetett.
2014. júl. 26. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
En a 6. honaptol tappenzen voltam de nem voltam veszelyeztetett. Cukros sem lettem, problemamantes terhessegem volt.
2014. júl. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!