Nem tudom mit csináljak? Ennyi év után belefáradtam.

Figyelt kérdés

Utálom magam utálom a testem utálom az életet elegem van egy újabb sikertelen hónap. Egy újabb remény elvesztése. :( Most érkeztem el oda hogy feladom. Nem értem az életet aki szeretne annak nem vagy csak nagyon nehezen lehet aki meg nem akar...egyszer együtt voltunk és terhes vagyok-elvetettem mert...

Barátnőm elmondta hogy terhes...egy egy éjszakás kalandból megkért hogy menjek el vele az abortuszra mi meg itt vagyunk 10 éve..és küzdünk és küzdünk de semmi.

Ne haragudjatok hogy igy kifakadtam...

2016. febr. 27. 06:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon sajnállak. A barátnőd pedig biztosan a barátnőd, ha annak ellenére, hogy tudja ti min mentek keresztül ilyet kér tőled..? Én nem kísérném el az biztos. Egyébként orvosnál voltatok, van valami gond, vagy csak egyszerűen nem jön a baba?
2016. febr. 27. 07:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Baj van mind kettőnknél. :(
2016. febr. 27. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Én lehet hogy örökbefogadáson gondolkodnék! Van egy ismerősünk, akiknél szintén probléma volt evek óta több lombik sikertelenül. Végül örökbefogadtak egy gyönyörű kislányt! Azóta spontán összejött nekik 2 kisresó is 😊 mert helyreállt a lelki egyensúlyuk azzal hogy örökvpbefogadták a kislányt, és mivel azt gondolták sosem lesz baba, nem is vedekeztek! Meglepődtek mikor a doki közölte hogy terhes. Még nekiállr vitatkozni az orvossal hogy neki nem lehet gsereke ne mondjon már neki ilyet! 😂 azóta meg már van meg egy baba, az is spontán. De a városban a gyerekfogorvossal is így volt. Örökbefogadtak egy gyereket, és utána elkezdtek potyogni a gyerekek, 5 gyerekük van! Ne add fel! A baratnőd meg hajtsd el! Az ilyen nem nő! Ha nem akar gyereket védekezzen!
2016. febr. 27. 08:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Utolsó az utolsó véleményét. Rengeteg ilyen történet van.
2016. febr. 27. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, osztom a véleményét.
2016. febr. 27. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszi a lepontozást
2016. febr. 27. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy meddő párt. 12 évig nem jött a baba, se lombikkal, se spontán. Egyszerűen nem tudták mi a gond velük. Született egy unokaöccse a csajszinak, babázott pár hónapot, és spontán terhes lett... :)
2016. febr. 27. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Én teljesen megertem, h ennyire el vagy keseredve, azt nem értem h ennyi even keresztül hogyan volt ennyi kitartás benned. Gondolom sok mindenen keresztül mentetek már. Mi még csak 2 éve probalkozunk, de nalunk meg a korunk miatt versenyfutas az idővel. Nálunk már nem lesz olyan h örökbefogadás es aztan jon spontan a baba, mert addigra kifutottunk az idobol (43 vok most). Idegolo a meddőség es foleg a bizonytalanság h lesz-e valaha. Mi is gondolkodunk orokbefogadason.

Ha jo a baratno,akkor szulje meg es intezzetek el az orokbefogadast!:-D Milyen jo lenne ha ilyen egyszeru lenne!:-) BB

2016. febr. 27. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is 9 évig küzdöttem, és nagyon kegyetlen volt ez az idő. Ezt csak az tudja, aki át is éli! Férjemmel fél évi gyógyszeres kezelés után 8 sikertelen lombikunk volt, aztán annyira befordultam hogy tönkre is ment a házasságunk, kikészített minket ez a hosszú idő lelkileg, testileg, pénzileg. Aztán megismerkedtem a mostani párommal. Amikor megbeszéltük, hogy jó, eljött az idő, nekiállunk a babaprojektnek, nagyon féltem az előzményekből kiindulva (holott nálam soha nem találtak semmi problémát, sem testileg, sem hormonilag). Aztán a második hónapban (!) teherbe is estem. Úgyhogy én is tudom min mész keresztül, mert én is átéltem. Tudom jól milyen nehéz minden egyes nap, minden egyes órája...hogy a miért-en gondolkodsz, és egyszerűen nem tudod megválaszolni, és már néha herótod van, amikor a környezetedben megint bejelenti valaki, hogy terhes, és 3 hónap után összejött, hogy amikor azt mondják,-jaaaj, hát nagyon rágörcsölsz, engedd el, majd úgyis jönni fog....stb...., akkor legszívesebben kiütnéd az illetőt...Amikor minden ciklusod vége felé reménykedsz, hogy talán a sors vagy bármiféle szerencse, talán most rád fog mosolyogni, és sikerül, mert te is megérdemled!! És megint csak csalódsz, mert dehogyis sikerül, megint csak áltattad magad. Tudom. Mert átéltem.

És sajnos ebben a dologban nem lehet okosnak sem lenni, és nem lehet megfelelő tanácsot sem adni. Mert nincs.

Maximum közhelyek, de azzal meg tele van a padlás.

Fel a fejjel én azt mondom, a felhők fölött mindig süt a nap!

2016. febr. 29. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
En is ateltem. 9 ev gyotrelem, ket hazassag. Kulfold, anonym donor petesejt lett a vege es egy gyonyoru, okos kisfiu. Ez az ut is jarhato. Csehorszag.
2016. febr. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!