Miért nem jön? Normális ennyi idő?
Millió oka lehet, ha nem jön össze egy párnak a gyerek, azonban többnyire 1 év próbálkozás után foglalkoznak az orvosok a problémával és küldenek vizsgálatokra.
Barátnőmék közel 3 évig próbálkoztak, volt egy csomó vizsgálat, hormonok, inszemináció, majd amikor a lombikot akarták indítani, spontán összejött.
Jaj,annyi oka lehet.. elsosorban az ido. Meg varjatok 2-3honapot,aztan elmentek dokihoz,es behazudjatok,h 1eve probalkoztok,igy foglalkoznak majd veletek :
lehet a parodnal is gond,lehet nalad is pl.Pco,pajzsmirigy gond,endometriozis,mehszajseb,petevezetek elzarodas,felfazas,prolaktin gond.. de van olyan is,h tobb problema fenn all,megis par honap alatt osszejon :)
Nalunk a parom spermaszama nem volt tul jo,nekem Ir+Pco. a 3.probalkozos honapba magan dokihoz mentem,es 1ev mulva varandos lettem,pont mikor mentem volna laparoszkopiara. :)
Nem,dehogy akartam ilyesztgetni. En azt mondom hogy az egy ev igen is sok,mikor az ember babat szeretne. Sima hormonvervetel az nem fajdalmas szerintem. Mondjuk en azt babaprojekt elott is nezettem,mert anyukam nehezen esett velem teherbe.(feltem,h oroklodik) 3Ev probalkozas utan ment dokihoz,majd ujabb 3ev gyogyszeres kezeles kellett,mire jottem en :-)
Ahogy irtam,ido kell sokszor.. de mindig ott van a de..ahogy a te fejedben is,ha mar kiirtad a kerdest. Csak szeressetek egymast,es legyetek egyutt sokszor :)
Ha mindig szinte pontosan megjon,es nem veszel eszre olyat,ami aggodalomra adna okot,ak nagy valoszinuseggel nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!