Terheség vegy nem?
Figyelt kérdés
48 napja nem jön meg a menzeszem a terheségi teszt negativ az ovulácios teszt pozitiv.2016. febr. 27. 05:21
1/3 anonim válasza:
Csak egy tesztet csináltál? Próbáld meg egy másik fajta tesztel.. Aminek a hcg kimutatása érzékenyebb.. Saját pl el mentem gyógyszertárba két opció volt egy 1200 ft os teszt és egy 650 ft os hát mondom a teszt az teszt ugy h meg vettem a 650 ft ost ami sajnos minőségén is látszot negativ lett és akkor vissza mentem vetem 2db 1200 ft sat mind kető pozitiv let és most 24 hetesen vissza gondolva nevetek csak rajta. Ugy h ezért nem mindegy mien tesztel csinálod próbáld meg ujra :) so kiret
2/3 mandiga válasza:
Én is így vagyok kedves kérdező. Nem volt ovum, és már a 74. napon tartok. Voltam dokinál, le sem tojnak. El vagyok keseredve.
3/3 A kérdező kommentje:
hát vértetszet is csinálta de semmi. Viszont olvastam egy cikket ahol se a vizelet se a vér se a hüvei ultrahang nem mutatta ki a 10 hetes terheséget csak a hasi. Anyukám is ugy volt csak nek 6 honaos korág :S után rá 9 honapra megszületett a teson épen egészségben. Digitális teszte is vettem de az is nagtiv volt.
A nögyogyászom le tudott anyivam hogy augusztusba menjek vissza.
de gondolkodom ,hogy el megyek a korházba egy hasira.
És bocs ha félre írok :S
2016. febr. 27. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!