Volt akinek a Vérteszt nem mutatta ki, hogy várandos?
48 mapja nem jön meg a nem várt a vérteszt szerinten semmi bajom se ciszta se hormálisan de babás sem vagyok. Akkor nem értem miért nem jöm meg a test höm 36,9 a 35,8 helyet.
2 hét alatt plus 3kg. És terheségi tünetek vannak tömkelegével.
Szia. Én is így jártam, babát terveztünk, és már 10 napja késett a menzeszem... Tesztem negatív lett, így elmentem nőgyógyászhoz, aki uh-n csak annyit látott, hogy van ott valami, de nem biztos benne, hogy baba, és a méhszájam is lilás volt, ami szintén azt jelzi, hogy elindult valami... Hazaküldött, hogy ha nem jön meg egy hét múlva sem, csináljak még egy tesztet, és menjek vissza. Nem jött meg, teszt megint negatív, visszamentem hozzá. Uh.-n csak megvastagodott méhnyálkahártya, babának semmi nyoma... De biztos ami biztos, elküldött vérvételre, és kiderült, hogy nem vagyok várandós (amúgy baba nélkül is van a szervezetben hcg hormon, szerintem a tiéd alapján nem vagy terhes, ha jól emlékszem 2-ig normál nőknél). Visszamentem a dokihoz az eredménnyel, megnézett megint uh-n, cisztám nincs, csak valószínű, h a pete miután megért, nem történt meg a tüszőrepedés, de az is lehet, hogy elindult a beágyazódás, de egy olyan korai szakaszban megszakadt, hogy még szinte semmi nyoma sincs. Kaptam gyógyszert, orgametril a neve, egy hétig napi 2x kellett szednem, és miután abbahagytam, 3 nap után meg is jött (darabos volt, és nagyon fájt, valószínűleg azért, mert már nagyon megvastagodott a méhnyálkahártyám) Szóval ha baba lenne, ennyi idő után már teszt kimutatná, vagy uh-n is látszódna "valami", de a vérteszt az kb 99%-os biztossággal kimutatja.
Én olvastam már arról is, hogy az ember bemagyarázza magának, hogy babát vár, és a szervezete eszerint kezd viselkedni, produkálja az agya a tüneteket is... Szerintem én is így jártam, most próbálok nem rágörcsölni a dologra, nehogy megint így járjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!