Hallottatok már olyanról, hogy valaki 45 fölött teherbe esett? Létezhet ilyen?
"Kb. 35 évesen kezdődik a klimax"
Bocs, de ezt az adatot honnan szedted? 35 évesen még bőőőőőőven korai klimaxról beszélünk...
Ennyi hülyeséget, amennyit a 4-esválaszoló egy válaszban összehordott, ritkán látni. Egyik mondata sem igaz.
1.A klimax nem 35 évesen kezdődik. Akinek mégis, annak korai menopauzája van, és az kóros állapot.
2.Nem, 38 év felett nem lesz mindenki veszélyeztetett terhes csupán a kora miatt (én sem voltam az 40 évesen, mert nem az első gyereket vártam, és semmi, a terhességet kockázatossá tevő problémám nem volt).
3.60 évesen azért már nemigen menstruál senki, peteérés pedig végképp nincs, akkor már tényleg nem lehet spontán teherbe esni.
4.Nem, Fehér Anna nem spontán lett terhes, hanem donor petesejttel, mesterséges megtermékenyítés útján.(ehhez még biológiát sem kellett tanulni, tele voltak vele a magazinok).
Akkor a válasz a kérdésre: Igen, hallottam már több nőről, akik 45 felett terhesek lettek és szültek.
Az ismeretségi körömben egy anyuka van, aki 44 évesen szülte az elsőt (egészséges lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!