Hallottatok már olyanról, hogy egy gyereket nem lehetett beszoktatni a Bölcsibe ki kellett venni?
Két történtet írok le, mivel nem velem történt ezért azt írom le ahogy hallottam.
1. 1,5 évesen próbálta egyik ismerősöm beszoktatni a gyerekét a bölcsibe. Kis idő múlva kivette mert úgy érezte még nem érett meg rá a gyermeke. Félt a gyerekektől, játszótéren sem játszott velük. Három éves volt amikor megérett a közösségi létre (oviban már nem volt probléma).
2. Kb. 3 napig próbálták beszoktatni a bölcsibe, ezalatt az idő alatt a gyerek szinte végigsírta az ottlétet (úgy, hogy az anyja ki sem ment). Elvitték egy másik bölcsibe, ott már az első nap elkezdett játszani a többiekkel és nem problémázott azon hogy az anyja pár percig kiment a helységből.
Lányom lassan 1,5 éve bölcsis, most megy majd október 1-én oviba.
Amikor elkezdtük anno a bölcsit, volt egy kis társa, akivel napra pontosan együtt kezdtünk.
Ő 1-2 hónappal több, mint 1 évet járt a bölcsibe. Szinte sose volt beteg, így mindig bent volt.
Ha reggel vittem a lányom a kis fiú már sírt, ha mentem érte, még mindig sírt.
A gondozók a végén már "nem foglalkoztak vele", mert egyszerűen nem hagyta abba. Beadástól kivételig csak sírt és sírt.
Nem evett, nem ivott, nem aludt, csak sírt.
Most szeptemberben kezdte egy kis lány a bölcsit, lányom csoportjába került. Ő egész nap csak ül a sarokba és néz ki a fejéből. Semmire nem hajlandó, ha próbálják vele felvenni a kapcsolatot, akkor elmegy.
Enni se akar, csak néha 1-2 falatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!