Menstruáció beállítása?
Tudnátok írni tippeket, hogy tudnám beállítani a menstruációmat?
Rendszeresen nem jön meg :( Van amikor 30 napra, vagy amikor 45 napra jön meg.
Most tartok a 36.napnál....:/
Voltam hormonvizsgálaton. Prolaktin voltmagas, de már nem.
Voltam nőgyógyásznál januárban. Méhnyálkahártya, tüszők rendben voltak.
Olvastam teákról, szerintem ki fogom próbálni. Ciklus első felében cickafark, második felében palástfű.
Szedek terhesvitamint ( babát szeretnénk ),de még mindig "kevés" :((
2-es
Én speciel orvost váltanék, ha a nagyon rendszertelen ciklusom beállítására fogamzásgátlót írna fel ahelyett, hogy megkeresné a valódi okot és azt kezelné... Egy barátnőmnek is így oldotta meg a kedves "szakember" még tinikorában a problémát, majd amikor gyereket szerettek volna, évekbe telt, mire összejött, ugyanis jócskán voltak gondok a hormonokkal és egyebekkel, amiket a gyógyszer csak elfedett.
Aviva torna, endokrinológus...
Ha minden hónapban megjön, vagy legalább is ugye nincs olyan, hogy több hónapot kimarad, akkor igazából ez nem gond.
Nekem se voltak soha napra pontos ciklusaim, 22-29 napos ciklusaim voltak, ez gondot nem jelentett a terhességnél sem, jó fél év alatt lettem terhes annak idején a kisfiammal.
Szülést követően viszont úgy néz ki, hogy beállt 24-25 naposra.
"de lehet gond akkor is, ha megjön minden hónapban. Pl. nem mindegy, hogy van-e ovu, mikor van "
Nem azt mondom, hogy nem lehet gondja, csakhogy az, hogy valakinek nem napra pontos vérzése van, hanem több nap csúszás is van, az még nem jelenti azt, hogy ne lehetne minden rendben és ne eshetne teherbe mindenféle probléma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!