Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Létezik olyan hogy hüvelyi...

Luna26 kérdése:

Létezik olyan hogy hüvelyi ultrahangon nem veszik észre a terhességet?

Figyelt kérdés
3 hónap után elmentem dokihoz mert nem volt rendben a ciklusom (túl kevésnek itéltem meg) és mivel korábban Endometriosisom volt nem vettem félvárról) az uh két oldalon talált is egy 3 és 4 cm-es hólyagoskát a petefészkeimen.ennek ellenére lehet baba?a doki kért még egy hasit is a mensi után ami a napokban lesz esedékes..

2016. febr. 12. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem észre vette volna ha terhes vagy. a hólyagocska a petefészkeidben utalhat pcosra is és az okozhat rendszertelen menzeszt.
2016. febr. 12. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem vette észre, vissza is adhatja a diplomát. Nem valószínű, hogy terhes vagy, ha nincs ott semmi.
2016. febr. 12. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Van még egy kérdés:

W ca 125-nál a 42-es érték mit jelent? Azért tettem fel a fenti kérdésemet mert a vérképen ilyen értéket kaptam 30.2 a max ami normális..és azt olvastam hogy akár babát is jelezhet ez az emelkedett szint..biztosan valami féle hormonzavar van a háttérben..csak a dokikat nem is érdekli igazán mitől alakulhat ki egyből vagy mütét vagy fogamzásgátlást adnak..de babát tervezünk és kiváncsi vagyok van e hasonló eset..volt egy hozzászóló itt egy másik kérdésemnél aki azt írta két oldali cysztával esett teherbe és csak késöbb derült fény a terhességére.. Amikor már jó pár vérvételen és uhn volt túl a sokadik doki közölte vele a jóhirt..

Kedves 1.!akár az is lehet..de ahogy olvastam annak is megvannak a sajátos tünetei de a mensi változáson kivül és hogy néha szúrkál és híztam és hogy megduzzadtak a melleim nem tapasztaltam

2016. febr. 12. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hormon gond. Ha hìztàl meg szurkàl az lehet pcos tünet,főleg a 2 ciszta szerűvel a petefészkedben. Kérj kivizsgàlàst a dokitól,hormonsor meg minden egyéb. Főleg ha babàt terveztek,àrtani semmiképp sem àrt.

A terhességet mindenképpen észreveszik,olyan nincs,hogy jajj nem làttam. Főkeg 3 hónapos terhességet,ott màr a méhed is jócskàn megnő plusz ugye a 6 centi körüli baba is ott van. Àltalàban ezek a nem vette észre hogy terhes vagyok dolgok akkor jönnek,amikor fiatalabb a terhesség de um szerint nem tudnak megàllapìtani semmit,mert kimarad vagy összevissza jön meg. Pl ha te most vagy 4 hetes azt még nem làtjàk uh-n mert ez annyit jelent,hogy kb most àgyazódik vagy àgyazódott be a baba,tehàt lényegében most lettél csak terhes szóval nincs mit làtni,max a méhnyàlkahàrtya kis foltban történő felritkulàsàt(ahova a baba tapadt/ tapadni készül). Ehhez is jó uh gép kell.

5-6 hetesen màr làtszik egy kis maszat ami a petezsàk. 6-7 hetesen màr talàn maga a baba azaz az embrió is,talàn szìvműködés pontosabban pulzàlàs is. A 8. héttől màr minden van baba és szìvműködés is. Innen màr nagyon nehéz nem észrevenni egy terhességet.

Ezért felesleges tesztelgetni a kimaradt mesi előtt,mert akkor még csak a hormonok "làtszanak", kimutathatóak,de a babàt làtni még nem lehet.

2016. febr. 12. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:
2 éve mütöttek Endometriosissal és kiegészítőnek 6 hónapig fogamzáskátlót írtak fel.azt követően rendszeres volt plusz mínusz 1-2 napra mindig megjött aztán hónapról hónapra elkezdet csúszni és hol 1-2-3 napos volt hol 7-8 napra kitolódott..általában norbális esettben 5 naposak ami 3 erősebb és két enyhébb napból áll.az utóbbi 3 hónap meg ilyesztően telt csipp-csepp enyhe görcsökkel.. Babára meg ebben a hónapban gondoltam igazán mert nagyon kevés volt még a csipp-cseppnél is..ezért is mentem el dokihoz.. Aztán kicsit furcsálom hogy még egy hasi uht is kér amikor a hüvelyin szerintem tisztán látható dolog van elvékonyodot falú sűrű folyadékkal telt holyagnak írta le a nővér..
2016. febr. 12. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is a hormonokra fognám szerintem az ösztrogén és a progeszteron szint nincs egyensúlyban..ami szintén ilyen tünetekkel jár..sok folyásom is van illetve most nincs barátcserje kapszulát probálom ki ami eddig jótékonyan hat..nincs kedély ingadozásom se amióta szedem( kb 15 napja) és a hüvelyflorám is rendeződik.. Csak tartok attól hogy ez miatt soha nem is fog összejönni a baba..pestre megyek kivizsgálásra
2016. febr. 12. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor akinél én voltam vissza is adhatja a diplomâját az a kretén...

Hüvelyi ultarhangot csinált mivel vérezgettem... 7hetes terhesen nem látott SEMMIT! ez volt szombaton hétfőn én magam láttam és hallottam a szivecskéjét!!vasárnap erős vérzés,görcsök befejezetlen vetélés lett.... 😪

Szóval egy kretén aki szombaton megnèzett sajnos...

2016. márc. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!