Létezik olyan hogy hüvelyi ultrahangon nem veszik észre a terhességet?
Van még egy kérdés:
W ca 125-nál a 42-es érték mit jelent? Azért tettem fel a fenti kérdésemet mert a vérképen ilyen értéket kaptam 30.2 a max ami normális..és azt olvastam hogy akár babát is jelezhet ez az emelkedett szint..biztosan valami féle hormonzavar van a háttérben..csak a dokikat nem is érdekli igazán mitől alakulhat ki egyből vagy mütét vagy fogamzásgátlást adnak..de babát tervezünk és kiváncsi vagyok van e hasonló eset..volt egy hozzászóló itt egy másik kérdésemnél aki azt írta két oldali cysztával esett teherbe és csak késöbb derült fény a terhességére.. Amikor már jó pár vérvételen és uhn volt túl a sokadik doki közölte vele a jóhirt..
Kedves 1.!akár az is lehet..de ahogy olvastam annak is megvannak a sajátos tünetei de a mensi változáson kivül és hogy néha szúrkál és híztam és hogy megduzzadtak a melleim nem tapasztaltam
Szerintem hormon gond. Ha hìztàl meg szurkàl az lehet pcos tünet,főleg a 2 ciszta szerűvel a petefészkedben. Kérj kivizsgàlàst a dokitól,hormonsor meg minden egyéb. Főleg ha babàt terveztek,àrtani semmiképp sem àrt.
A terhességet mindenképpen észreveszik,olyan nincs,hogy jajj nem làttam. Főkeg 3 hónapos terhességet,ott màr a méhed is jócskàn megnő plusz ugye a 6 centi körüli baba is ott van. Àltalàban ezek a nem vette észre hogy terhes vagyok dolgok akkor jönnek,amikor fiatalabb a terhesség de um szerint nem tudnak megàllapìtani semmit,mert kimarad vagy összevissza jön meg. Pl ha te most vagy 4 hetes azt még nem làtjàk uh-n mert ez annyit jelent,hogy kb most àgyazódik vagy àgyazódott be a baba,tehàt lényegében most lettél csak terhes szóval nincs mit làtni,max a méhnyàlkahàrtya kis foltban történő felritkulàsàt(ahova a baba tapadt/ tapadni készül). Ehhez is jó uh gép kell.
5-6 hetesen màr làtszik egy kis maszat ami a petezsàk. 6-7 hetesen màr talàn maga a baba azaz az embrió is,talàn szìvműködés pontosabban pulzàlàs is. A 8. héttől màr minden van baba és szìvműködés is. Innen màr nagyon nehéz nem észrevenni egy terhességet.
Ezért felesleges tesztelgetni a kimaradt mesi előtt,mert akkor még csak a hormonok "làtszanak", kimutathatóak,de a babàt làtni még nem lehet.
Akkor akinél én voltam vissza is adhatja a diplomâját az a kretén...
Hüvelyi ultarhangot csinált mivel vérezgettem... 7hetes terhesen nem látott SEMMIT! ez volt szombaton hétfőn én magam láttam és hallottam a szivecskéjét!!vasárnap erős vérzés,görcsök befejezetlen vetélés lett.... 😪
Szóval egy kretén aki szombaton megnèzett sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!