Szedjek PCOS-an Norcolutot?
A Norcolut egy durva gyógyszer, persze, meghozza a menstruációt, de nem kezeli a panaszt, ami kiváltja a zavart...sok nőgyógyász csak felírja ezt, gyorsabb, mint rendesen kivizsgálni a beteget...
Hallgass az endokrinológusra, a Norcolut bezavarhat a kezelésbe.
Szia!
Nekem is PCOS-em van (1 éve derült ki) és az előző orvosom engem is Norcoluttal tömött, de sajnos nekem nem voltak jó tapasztalataim vele...látszólag "jó" volt de ugyanott voltam ahol a part szakadt...
Orvost váltottam (ekkor már fél éve nem menstruáltam) és majd kitért a hitéből az új doki, hogy ezt felírták PCOS-ra. Ugyanis csak elfedi a tüneteket de semmit se old meg valójában.
Írt fel nekem a doki Inofolicot és Premenst.
Már 1 éve, hogy Inofolicot iszom reggel este és fél évig Premenst is szedtem. 1,5 hónap szedés után megjött és azóta is rendszeresen megjön és beállt. Fél évente járok kontrollra és azóta az egyik petefészkemből eltűntek a ciszták.
Nem tudom, hogy jelenleg hol jársz a folyamatban, de a Norcoluttól óva intelek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!