Szedjek PCOS-an Norcolutot?

Figyelt kérdés
PCOS-s vagyok és járok endokrinológushoz, tartom a 3-as kezelést fél éve. 3-4 havonta menstruálok. Elkezdtem barnázni pár napja, mert már 3 havonta nem jött meg. Voltam nőgyógyásznál aki Norcolutot írt fel, hogy megjöjjön, mert már nagyon vastag a méhnyálkahártyám. Viszont az endoki azt mondja, hogy inkább ne szedjem be, majd megjön magától. Nagyon zavaró már ez a barnázás.

2016. febr. 3. 12:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*3 hónapja
2016. febr. 3. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Szedd nyugodtan,én is így voltam, nekem bevált.
2016. febr. 3. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:

A Norcolut egy durva gyógyszer, persze, meghozza a menstruációt, de nem kezeli a panaszt, ami kiváltja a zavart...sok nőgyógyász csak felírja ezt, gyorsabb, mint rendesen kivizsgálni a beteget...

Hallgass az endokrinológusra, a Norcolut bezavarhat a kezelésbe.

2016. febr. 3. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Én beszedtem. Megjött és azóta rendszeres.
2016. febr. 3. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:

#3,

PCOS-ed is van?

2016. febr. 3. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Várod, hogy helyreálljanak a hormonok. Aztán mégsem várod meg, beszeded ezt, lórúgás, látszat mensi, aztán megint semmi. Tudom, én is ebben lifteztem sokáig. A tested helyre tud állni, feltéve, ha hagysz neki rá lehetőséget.
2016. febr. 3. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen.

-3-

2016. febr. 3. 14:22
 8/8 ScarlettO válasza:

Szia!

Nekem is PCOS-em van (1 éve derült ki) és az előző orvosom engem is Norcoluttal tömött, de sajnos nekem nem voltak jó tapasztalataim vele...látszólag "jó" volt de ugyanott voltam ahol a part szakadt...

Orvost váltottam (ekkor már fél éve nem menstruáltam) és majd kitért a hitéből az új doki, hogy ezt felírták PCOS-ra. Ugyanis csak elfedi a tüneteket de semmit se old meg valójában.

Írt fel nekem a doki Inofolicot és Premenst.

Már 1 éve, hogy Inofolicot iszom reggel este és fél évig Premenst is szedtem. 1,5 hónap szedés után megjött és azóta is rendszeresen megjön és beállt. Fél évente járok kontrollra és azóta az egyik petefészkemből eltűntek a ciszták.

Nem tudom, hogy jelenleg hol jársz a folyamatban, de a Norcoluttól óva intelek....

2016. febr. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!